Kongelige23. juni 2018

Prins Nikolai træner løs

Prins Nikolais flotte udseende er resultatet af gode gener og masser af træning.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_nikolai_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

På trods af sit nye fritidsjob som model er den unge prins Nikolai endnu ikke begyndt at være pertentlig med sin kost – bortset fra at han har lært hjemmefra, at madspild skal undgås. Modelkroppen er dog mere et resultat af masser af god træning.

Det fortæller 18-årige Nikolai i et interview i det internationale modemagasin Dust, der bringer en større billedserie med den royale modelspire.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/prins_nikolai.jpg
 (Foto: All Over Press)

Selv om titlen er prins, siger Nikolai i interviewet, at han har levet et rimelig almindeligt teenagerliv. (Foto: All Over Press)

- Jeg kan lide at være den bedst mulige udgave af mig selv, og jeg nyder at træne og klæde mig pænt på, siger modelprinsen, som magasinet har afsat 18 sider - og en forside - til.

Modelkarrieren er endda først lige begyndt for prins Joachim og grevinde Alexandras ældste søn, som havde sin første opgave i februar, da han gik modeshow i London for Burberry.

Artiklen fortsætter under Instagram-billedet ...

Prins Nikolai på forsiden af modemagasinet Dust. (Foto: Instagram (Dust Magazine))

Snart får Nikolai rig mulighed for at holde formen ved lige. Efter sommerferien begynder han nemlig på Hærens Sergentskole, hvor han skal uddanne sig til reserveofficer.

Læs meget mere om det danske kongehus i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold