Kongelige19. februar 2018

Se billederne: Prins Nikolai springer ud som topmodel

Den 18-årige prins Nikolai indtog lørdag podiet for det engelske luksusmærke Burberry. Se billedet af den nye topmodel lige her
Prins Nikolai
Prins Nikolai.
 (Foto: Thomas Laursen)

Til hverdag er han prins og 3. g’er på Herlufsholm Kostskole, men lørdag eftermiddag sprang Nikolai ud som model i London, hvor han gik catwalk for Burberry – mærket, der især er kendt for sine ikoniske trenchcoats, som koster på den gode side af 10.000 kr.

https://imgix.seoghoer.dk/10.9420555at.jpg
 (Foto: All Over)

Prins Nikolai erobrede catwalken i London, hvor han var klædt i Burberry-tøj og bar en smart håndtaske fra det britiske luksusmærke. Foto: All Over Press

Det er ikke et hvilket som helst mærke, der har hyret den danske prins som model.

Ud over Nikolai gjorde Burberry også brug af topmodellen Cara Delevingne til deres storstilede show under London Fashion Week, og blandt publikum sad prominente navne som musikeren Liam Gallagher og Nikolais nye kolleger Kate Moss og Naomi Campbell.

Showet, hvor en af verdens mest benyttede modeller Cara Delevingne også gik catwalk, blev livestreamet ud til hele verden.

Køb denne uges SE og HØR, der er på gaden onsdag, og læs om prins Nikolais debut som model - og læs også, hvad hans forældre synes om hans tur ned ad catwalken.

Se flere fotos af prins Nikolai i galleriet herunder:

Prins Nikolai fylder 18 år

Sponsoreret indhold