Kongelige24. oktober 2018

Meghans Fiji-besøg afbrudt på grund af sikkerhedstrussel

Hertuginde Meghan besøgte en markedsplads på Fiji, hvor hun skulle høre om den måde, som markederne var med til at få kvinder ud af fattigdom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega297157_004.jpg
 Foto: MEGA

Hertuginde Meghan og prins Harry er lige nu på Fiji på officielt besøg.

Her er de ude og møde lokalbefolkningen ved flere forskellige arrangementer, men tidligere i dag(lokal Fiji-tid, red.) blev Meghans besøg på en markedsplads afbrudt.

Der var problemer med sikkerheden.

Det skriver DailyMail.

Det var meningen, at Meghan skulle have opholdt sig på markedet i 15 minutter, men allerede efter seks minutter blev hun hastet ud af markedet af sine bodyguards.

Markedet var proppet med mennesker, og blot få sekunder inden, at Meghan blev hastet væk fra stedet, kunne man se, at hun hviskede nogle ting til sine bodyguards.

Det skulle være den store mængde mennesker, der var mødt op for at få et glimt af Meghan, der var skyld i, at man fik hende hastet væk.

En af Meghans ansatte har efterfølgende fortalt om grunden til, at Meghans besøg på markedet blev forkortet.

- Det var varmt, fugtigt og ukonfortabelt travlt der, og der var langt flere mennesker end forventet. Hun mødtes med alle, hun skulle mødes med, og forlod så stedet, fortæller han til DailyMail.

Aflyser aktiviteter

I weekenden kom det frem, at hertuginde Meghan havde aflyst en række arrangementer i sin kalender, så hun kunne hvile sig.

Det kræver energi at gro en baby i maven, og det gør det også for 37-årige hertuginde Meghan, der mandag sidste uge annoncerede, at hun og prins Harry venter deres første barn sammen.

Hele sidste uge har hertugparret været på officielt besøg i Australien, men det stramme program er nu begyndt at have indvirkning på den gravide hertuginde.

- Efter et travlt program har hertugen og hertuginden besluttet at skære en smule ned på hertugindens program de næste par dage, inden den sidste halvanden uge af turen, afslørede en kilde over for Daily Mirror.

I går kom det frem, at Meghan og Harry har aflyst det officielle besøg i USA, der var planlagt til foråret.

Sponsoreret indhold