Kongelige14. maj 2018

Meghan Markles halvbror håber at blive inviteret til bryllup i sidste øjeblik

Meghan Markles halvbror trækker i land i nyt brev efter sviner mod den kommende brud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-markles-halvbror-th.jpg
 Foto: All Over Press

Så kan man vist tale om manglende dømmekraft.

Selv om Meghan Markles halvbror, Thomas Markle Jr., i sidste uge svinede sin berømte halvsøster til på det groveste og frarådede prins Harry af Wales mod at gifte sig med hende, trækker han nu lidt i land og håber stadig at blive inviteret til det kongelige bryllup på lørdag.

Det skriver han i et nyt åbent brev til halvsøsteren.

I det første brev var han ellers meget direkte i sine udtalelser om halvsøsteren.

Brevet blev publiceret hos det amerikanske ugeblad InTouch.

- Som tiden går frem mod det kongelige bryllup, er det blevet tydeligt, at det her er den største fejltagelse i kongelig bryllupshistorie. Meghan Markle er tydeligvis ikke den rigtige kvinde for dig. Hun er en slidt, overfladisk og indbildsk kvinde, der vil gøre grin af dig og din royale familiehistorie, skriver Thomas blandt andet i brevet.

Her er han stærkt utilfreds med, at han ikke er blevet inviteret med til brylluppet, selv om han og Meghan ikke har haft kontakt med hinanden i årevis.

- Ikke at forglemmet, at hun ikke inviterer sin egen familie, men istedet inviterer totalt fremmede mennesker med til brylluppet. Hvem gør det? Du og den royale familie bør sætte en stopper for det her falske eventyrsbryllup, før det er for sent. Og du ville måske tro, at et royalt bryllup ville bringe en splittet familie tættere, men jeg kan se, at vi alle bare er fjerne slægtninge til Meg, slutter Thomas sit brev.

Men nu har han angiveligt delvis fortrudt de hårde ord.

I et nyt brev, der ligeledes er gengivet i InTouch, skriver han.

– Det sårer mine følelser, at jeg ikke er inviteret sammen med resten af familien. Men det er ikke for sent at sende mig og resten af familien en invitation, skriver Thomas Markle Jr.

Han fortryder sit tidligere hårde sprogbrug over for Meghan og håber, at hun vender på en tallerken og alligevel inviterer ham til brylluppet på lørdag.

– Meg, jeg ved, at jeg ikke er perfekt. Det er der ingen i vores familie, der er. Men god, dårlig eller perfekt - vi er den eneste familie, du har, skriver han, inden han vender tilbage til sit tidligere brev.

- Jeg beklager, at jeg luftede mine frustrationer, og at jeg skrev, at Harry burde aflyse brylluppet. Men jeg var bare så forvirret og skuffet over ikke at blive inviteret. Jeg ønsker virkelig det bedste for jer, skriver han.

Han mener, at alle familier - også deres trods de tidligere hændelser - bør stå sammen.

- Vi burde alle være til stede, så vi kan vise vores kærlighed og støtte dig på din bryllupsdag. Det er det, familier gør, og vi må ikke glemme, at det er længe siden, vi har set hinaden, slutter Thomas Markle Jr. sit seneste åbne brev til Meghan.

Også halvsøsteren Samantha Grant har været efter den tidligere skuespiller og kommende hertuginde.

- Hun stræber konstant opad rent socialt - jeg synes, at hendes Hollywood-karriere har ændret hende - jeg tror, hendes ambition er at blive prinsesse, har Samantha tidligere sagt.

Familien har tidligere truet med at gatecrashe brylluppet.

Som om det ikke var nok, at hendes halvsøskende blamerer sig offentligt, så er hendes far, Thomas Markle, også blevet taget i et pinligt stunt her under en uge før brylluppet i St. George's Chapel i Windsor 50 kilometer vest for London.

Daily Mail kan nemlig afsløre, at Thomas Markle, der skal føre sin datter ned af kirkegulvet til brylluppet på lørdag, er gået sammen med en paparazzi-fotograf og har iscenesat en række billeder, som efterfølgende er blevet solgt for flere hundredtusinde kroner.

Thomas Markle bor i en lille by i Mexico, og det er nok ikke der, det vrimler med paparazzifotografer. I sidste uge dukkede der alligevel en række opsigtsvækkende fotos op af Thomas Markle, der besøger en lokal internetcafé, hvor han kigger på billeder af sin datter og hendes forlovede.

Daily Mail er kommet i besiddelse af videoovervågning, der afslører, at Thomas Markle ved flere lejligheder har mødtes med fotografen Jeff Rayner for at tage billeder. De har desuden talt med det personale, der arbejder de steder, hvor Thomas Markle er blevet fotograferet, og de bekræfter, at billederne er opstillede.

Uanset alle familieforviklingerne så siger Meghan og Harry ja til hinanden på lørdag. Vielsen begynder klokken 13 dansk tid.

Galleri med de officielle forlovelsesbilleder af Meghan og Harry:

Meghan Markle og prins Harry (officielle forlovelsesbilleder taget i december 2017)

Sponsoreret indhold