Kongelige17. maj 2018

Elton John redder festen: Meghan Markles far skal blive på hospitalet

Hvem skal følge Meghan Markle op ad kirkegulvet?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-markles-far-thomas-m.jpg
 Foto: All Over Press
Som SE og HØR skrev i går blev Meghan Markles far, Thomas Markle, onsdag klokken 16.30 (dansk tid) opereret i hjertet som følge af det hjerteanfald, som han blev ramt af i sidste uge. Og operationen endte flere dages spekulationer om, hvorvidt Thomas Markle ville følge sin datter op ad kirkegulvet til brylluppet med prins Harry af Wales på lørdag.
Han skulle blandt andet have indopereret en stent for at forbedre blodtilførslen til sit hårdt prøvede hjerte. Og meldingerne fra det californiske hospital, hvor operationen blev gennemført, lyder, at indgrebet er gået godt. Gossip-sitet TMZ har talt med Thomas Markle efter operationen, og han er vågen og sammenhængende i sin konklusion efter indgrebet. - Jeg tror, de har indsat tre stents. Jeg har det ok, men det vil tage lang tid at komme mig. Jeg skal forblive indlagt nogle dage endnu, uden at der er sat nogen bagkant på. Og jeg skal holde mig helt i ro og må under ingen omstændigheder få pulsen op, siger Thomas Markle til TMZ lidt over midnat natten til torsdag (dansk tid) Efter mange dages palaver og divergerende udmeldinger sagde Thomas Markle natten til onsdag dansk tid, at han på grund af operationen definitivt IKKE deltager i sin datters bryllup på lørdag med prins Harry af Wales.

Mandag fotalte han, at han ikke ville komme til brylluppet, fordi han ikke ville gøre sin datter pinligt berørt, efter at det kom frem, at Thomas Markle havde arbejdet sammen med en paparazzifotograf, der havde taget billeder af ham.

Tirsdag forlød det så, at han måske alligevel ville komme til brylluppet. Hans pludselige holdningsændring kom efter, at datteren mandag ringede til ham i håb om, at han ville ændre sin beslutning.

I første omgang fik hun ikke fat i ham, men sendte efterfølgende en SMS til faderen.

Harry og Meghan afslørede onsdag, hvem der skal være deres brudepiger og -svende, men faderens afbud efterlader dem samtidig med et hul i planen, for hvem skal nu følge smukke Meghan i brudekjolen til 850.000 kroner op til alteret. Og det giver anledning til diverse spekulationer om, hvordan den nød skal knækkes på en værdig måde. Da Kate Middleton giftede sig med prins William i 2011, blev hun fulgt til alteret af sin far - Michael Middleton. Også Dronning Elizabeth blev i sin tid givet bort af sin far, kong George. Der er to åbenbare og knap så traditionelle løsninger på Meghans dilemma. Enten kan hendes mor Doria, der kører med hende i bil til St. Georges Chapel fuldføre opgaven og følge sin datter til alteret, eller også kan det være en endnu mere utraditionel, men dog tidligere brugt løsning.
https://imgix.seoghoer.dk/mette-marit.jpg

Da Mette-Marit og kronprins Haakon blev gift i 2001, gik de sammen op ad kirkegulvet. (Foto: All Over Press)

Norsk SE og HØR's kongehusekspert, Anders Johan Stavseng, tror ikke, at Harry og Meghan vil hode sig tilbage fra en utraditionel løsning. Det bliver nok mor Doria, som følger Meghan til alteret, men det er heller ikke utænkeligt, at Meghan laver en 'Mette-Marit'. Med det mener Stavseng, at det kan være, at Harry og Meghan selv tager turen op ad kirkegulvet frem mod alteret, og at Harry således ledsager sin brud, sådan som det var tilfældet, da norges kronprins Haakon i 2001 giftede sig med Mette-Marit. Mens der således stadig hersker tvivl om, hvordan den del af vielsen bliver udført, så skulle det være ganske vist, at Elton John, der er en kær ven af det britiske kongehus, vil spille og synge for bryllupsparret og deres gæster. Kilder tæt på Elton John oplyser til TMZ, at Elton John skal optræde lørdag ved brylluppet. Om han skal spille i selve kirken eller ved festen senre lørdag aften er endnu uklart. Elton John havde et tæt venskab med Harrys afdøde mor, prinsesse Diana, med hvem han samarbejdede omkring at rejse penge til aids-forskning og om at øge opmærksomheden om sygdommen. Elton John var også en stor støtte for prinserne William og Harry, da Diana døde i 1997, hvor han fremførte sin meget rørende og berømte udgave af 'Candle in the Wind' som en hyldest til Diana ved hendes begravelse. Du kan se og høre hans rørende optræden herunder. Elton var oprindelig booket til shows i Las Vegas den kommende weekend, men de blev udskudt for en måned siden på grund af 'kalenderkoks'. Tidligere forlød det, at også Spice Girls, der også er inviteret til brylluppet, skulle optræde, men det viste sig at være en 'and'.

Sponsoreret indhold