Kongelige30. november 2017

Meghan Markles familie truer med at gatecrashe brylluppet

Medlemmer af Meghan Markles noget brogede familie dukker op til brylluppet med prins Harry, uanset om de bliver inviteret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/meghan-markle-30112017.jpg
 Foto: All Over Press

Det var så lykkeligt, da prins Harry af Wales og den dejlige amerikanske 'Suits'-stjerne, Meghan Markle, mandag stod frem og fortalte at de var blevet forlovet efter 16 måneders romance.

Dagen efter kom det frem, at parret skal giftes i maj 2018 i St George's Chapel på Windsor Castle vest for London.

Parret stiller sig selv i spidsen for bryllupsforberedelserne, så dagen afspejler, hvordan de er som par.

Og så skulle man jo tro, at det bliver en helt uforglemmelig dag på den gode måde.

Men!

Den 36-årige Meghan Markle, der har været gift før, har nogle temmelig brogede familieforhold, som kan sætte deres præg på det kommende bryllup.

Hendes forældre, Doria og Thomas, der blev skilt i 1987, er selvskrevne, og de har et godt forhold til datteren og glæder sig meget på parrets vegne og ser frem til brylluppet.

Anderledes ser det ud lidt længere ude i familien.

Meghan har for eksempel en halvbror ved navn Thomas Markle Jr.

Han er ikke en del af kendislivet men har gjort sig bemærket ved at blive anholdt, da den 51-årige mand i januar i år ifølge anmeldelsen truede sin kæreste ved at presse en pistol mod hendes hoved. Sigtelserne mod Thomas Markle Jr blev senere droppet.

https://imgix.seoghoer.dk/thomas-markle-30112017_1.jpg

Thomas Markle Jr. (Foto: All Over Press)

Men heller ikke Meghans halvsøster, 53-årige Samantha Grant, er noget værd at samle på.

Hun kalder sin berømte lillesøster 'den anmassende prinsesse' og en 'golddigger'.

Selv om hun har forsøgt at udtale sig i venlige vendinger i forbindelse med forlovelsen har hun dog tidligere udtalt sig knapt så flatterende om Meghan Markle.

- Hun stræber konstant opad rent socialt - jeg synes, at hendes Hollywood-karriere har ændret hende - jeg tror, hendes ambition er at blive prinsesse, har Samantha tidligere sagt.

En anden grund til, at hun kan blive udeladt fra gæstelisten er, at hun har planer om at udgive en bog om Meghan Markle, hvor hun fortæller ALT.

https://imgix.seoghoer.dk/samantha-markle-20112017.jpg

'Dagbog af den anmassende prinsesses søster' er arbejdstitlen på den bog Samantha Grant planlægger at skrive. Her vil hun afsløre ALT om sin berømte lillesøster. (Foto: All Over Press)

Thomas Markle Jr. og Samantha Grant er ikke de eneste tvivlsomme familiemedlemmer i Meghan Markles bagland.

Også hendes halvnevø TJ Dooley Markle på 26 år har udtalt sig i forbindelse med sit berømte familiemedlems kommende bryllup.

Han regner med at tage til Storbritannien i forbindelse med brylluppet uanset om han er inviteret eller ej.

- Jeg regner med at tage til England til brylluppet, selv om jeg ikke er inviteret. Jeg er forventningsfuld, siger TJ Dooley Markle til The Sun og lader svæve i vinden, om han ligefrem har tænkt sig at gatrecrashe det store bryllup i St. George's Chapel, hvor der er plads til 800 gæster.

Galleri - så skøn er Meghan Markle:

Meghan Markle - skuespiller fra Suits - billeder af hende

Sponsoreret indhold