Kongelige27. november 2017

Hele kærlighedshistorien: Da Meghan mødte Harry

I knap halvandet år har prins Harry og Meghan Markle dannet par, og nu skal de giftes. Få hele deres kærlighedshistorie her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harry-meghan-17112017.jpg
 Foto: All Over Press

Det var en af prins Harrys skolekammeraters kone, der legede Kirsten Giftekniv, og introducerede den 33-årige prins for den amerikanske skuespiller, 36-årige Meghan Markle.

Ifølge Daily Mail var det under en ferie i London i juni 2016, at Meghan Markle blev introduceret for prins Harry. Det skete gennem designeren Misha Nonoo, hvis mand havde gået på Eton med prins Harry.

Misha Nonoo er veninder med Meghan Markle, og inden de i sommeren 2016 skulle på ferie sammen i Spanien, tog "Suits"-stjernen en smuttur forbi London, hvor hun altså mødte den mand, som det senere viste sig, hun skulle forelske sig i og giftes med.

Artiklen fortsætter under billedet.

Meghan Markle (til venstre) på ferie med designeren Misha Nonoo (til højre). Samme sommer blev hun introduceret for prins Harry.

Parret formåede at holde deres forhold hemmeligt, og i den periode nåede Meghan Markle både at møde prins William og hertuginde Kate, ligesom han mødte hendes familie i Californien.

I starten af november 2016 bekræftede det britiske kongehus så selv, at prins Harry dannede par med Meghan Markle. Det skete dog mere af nød end lyst, da prins Harry frygtede for sin kærestes sikkerhed.

- Det kan ikke være rigtigt, at få måneder inde i et forhold med ham, skal frøken Markle være midtpunkt i sådan en storm. Siden han var ung, har prins Harry været klar over opmærksomhed, der har været til ham fra offentligheden. Han føler sig heldig, at han har så mange mennesker, der støtter ham, og han ved, hvilket privilegeret liv han lever, skrev det britiske hof i en pressemeddelelse den 8. november.

Der skulle dog næsten gå et år, før Meghan Markle satte ord på sit forhold til den britiske prins.

- Vi er et par. Vi er forelskede. Og jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt at stå frem, præsentere os selv som par og fortælle historier, men jeg håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid. Det er for os, fortæller Meghan i interviewet med Vanity Fair og fortsætter:

- Det er det, der gør det så specielt. At det bare er vores historie. Men vi er glade. Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie.

Forholdet til prins Harry har blandt andet betydet for Meghan, at hun har skulle vænne sig til endnu mere opmærksomhed, end hun har været vant til tidligere.

- Det har sine udfordringer, og det kommer i bølger. Nogle dage kan føles mere uoverskuelige end andre. Og det var overraskende så hurtigt, at det ændrede sig. Men jeg har stadig mit sikkerhedsnet, og, selvfølgelig, min kærestes støtte, fortæller Meghan også i interviewet.

Da begge parter endelig havde sat ord på deres forhold, blev der pludselig sat fart på romancen. I slutningen af september viste parret sig for første gang sammen offentligt.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/21.32365293.jpg
 Foto: All Over

Meghan Markle ankommer hånd i hånd med prins Harry i september 2016. Foto: All Over Press.

Det skete, da de ankom hånd i hånd til en tenniskamp i Toronto, og nogle dage senere sneg det forelskede par sig også til at kysse hinanden under en koncert i den canadiske by.

Derefter svirrede rygterne om en royal forlovelse, og den 27. november bekræftede det britiske kongehus, at prins Harry havde været på knæ for Meghan Markle.

Artiklen fortsætter under billedet.

I en pressemeddelelse fortæller en talsmand fra hoffet:

"Hans kongelige højhed prinsen af Wales er glad for at kunne annoncere forlovelsen mellem prins Harry og Frk. Meghan Markle", står der i meddelelsen ifølge The Telegraph.

I pressemeddelsen står der også, at brylluppet forventes at finde sted til foråret.

"Brylluppet kommer til at finde sted i foråret 2018. Yderligere detaljer omkring brylluppet vil blive annonceret løbende", står der.

På Instagram skriver det britiske kongehus mere om, hvordan forlovelsen er forløbet.

- Hans kongelige højhed og frk. Markle blev forlovet i London tidligere på måneden. Prins Harry har også informeret hendes majestæt Dronningen og andre medlemmer af familien. Prins Harry har også søgt og modtaget velsignelse fra frk. Markles forældre, skriver de på Instagram.

Se søde kyssebilleder i galleriet:

Prins Harry kysser Meghan Markle

Sponsoreret indhold