Kongelige19. februar 2018

Hertuginde Kate får hug for ikke at klæde sig i sort til prisfest

Den gravide hertuginde så stort på dresscoden, da hun i går aftes var til BAFTA-prisuddeling i London
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.03624893.jpg
 Foto: All Over Press

I går aftes blev BAFTA-filmpriserne - hvilket er Storbrittaniens svar på Oscar-priserne - uddelt i London, og prins William og hertuginde Kate mængede sig med filmstjernerne på den røde løber i Royal Albert Hall.

På linje med andre store filmfester - for eksempel dette års Golden Globe Awards - var stjernerne blevet enige om at klæde sig i sort for at sætte fokus på den bølge af sexchikane og seksuelle overgreb, der har rystet filmbranchen på det seneste.

Alle de store stjerner - heriblandt Angelina Jolie, Jennifer Lawrence og Kristin Scott Thomas - var hoppet i sorte rober for at vise deres sympati for sagen, der har fået navnet Time's Up.

36-årige Kate, der venter barn nummer tre, troppede op i en mørkegrøn kjole fra Jenny Packham, og selvom kjolen var i den mørkere ende af farveskalaen, faldt det stadig mange for brystet, at hun ikke var klædt i sort for at vise sin sympati for Time's Up-bevægelsen.

Ifølge The Sun kan hertuginden som medlem af den royale familie ikke komme med politiske budskaber, men mange på de sociale medier er trods det forargede over, at Kate ikke vil vise sin støtte til Time's Up-initiativet.

Artiklen fortsætter under tweetet:

- Er skuffet over, at hertuginde Kate ikke har sort på til BAFTA. Det er ikke noget politisk, det er en kvindeting, skriver en forarget Twitter-bruger.

- Jeg ved, de kongelige ikke skal involvere sig i "protester" eller noget... men ville det virkelig have været så slemt, hvis Kate Middleton var i sort?, lyder det fra en anden på Twitter.

Se alle stjernerne på den røde løber til dette års BAFTA-fest:

BAFTA 2018

Sponsoreret indhold