Kongelige10. oktober 2018

Alexandra til SE og HØR: Her er Nikolais fremtidsplan

Prins Nikolai stopper på Hærens Sergentskole i Varde. Og nu går han benhåndt efter sin modeldrøm.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega244924_001.jpg
 Foto: MEGA

Selvom det var præcist, som han regnede med, var Hærens Sergantskole ikke noget for Prins Nikolai. Og nu går han behårdt efter sin modelkarriere.

Det bekræfter grevinde Alexandras privatsekretær, Helle Von Wildenrath Løvgreen, over for SE og HØR:

- Grevinde Alexandra oplyser, at Prins Nikolai vil søge ind på en uddannelse næste år. Indtil da vil han bruge tid på sin modelkarriere, siger hun til SE og HØR.

Dermed kan prinsens modelbureau, Scoop Models, se frem til, at Nikolai stiller millitærstøvlerne for atter at trække i haute couture-klunset på alverdens catwalks. Prinsen har gået model for internationale modehuse som Burberry og Dior.

Tirsdag formiddag kom det frem, at prins Nikolai dropper sin udannelse på Hærens Sergantskole i Varde. Den skulle egentlig have taget prinsen to år, men efter blot to måneder har han kastet håndklædet i ringen.

I foråret da Nikolai blev student fra Herlufsholm Kostskole gav han et stort interview til magasinet Euroman om sine fremtidsplaner.

- Der var et ønske i familien om, at jeg tog i hvert fald værnepligten derinde. Så tænkte jeg, at det ville jeg bygge videre på med en lidt længere militæruddannelse, sagde Nikolai.

Se prins Nikolai på catwalken for Dior i galleriet herunder:

Prins Nikolai på catwalken for Dior (MEGA)

Sponsoreret indhold