Kongelige21. oktober 2018

Harry og Meghan holdt ikke koala: Frygtede de klamydia?

Prins Harry og hertuginde Meghan holdt ikke en koalabjørn, da de for nylig var på besøg i Taronga Zoo i Sydney - og det har sat gang i en række bizarre spekulationer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega292715_032.jpg
 Foto: MEGA

I disse dage er prins Harry, 34, og hertuginde Meghan, 37, på officielt besøg i Australien, og det indbefatter selvfølgelig, at det royale par skulle hilse på en koalabjørn.

Tirsdag var de således på besøg i Taronga Zoo i Sydney, hvor de kom helt tæt på de Australiens nuttede maskot.

Parret blev foreviget med koalaen Ruby, der sad i et træ, og ifølge britiske Mirror har der været spekulationer om, at det britiske kongehus har forbudt gravide Meghan at holde de nuttede bjørne på grund af fare for at blive smittet med klamydia.

I årevis har klamydia truet bestanden af koalabjørne i Australien, men Mirror slår fast, at både mennesker og dyr kun kan blive smittet med klamydia ved ubeskyttet samleje.

Grunden til, at hverken prins Harry eller hertuginde Meghan hold koalabjørnen Ruby, er fordi, det slet og ret er ulovligt at holde koalaer i New South Wales, Victoria, Tasmanien og Northern Territory.

Da Sydney ligger i New Wouth Wales overholdt hertugparret altså loven, da de ikke holdt koalabjørnene i Taronga Zoo i favnen.

Mirror skriver dog, at hvis man holder en koala, og den tisser på én, så kan man blive inficeret med bakterien chlamydophila pneumoniae, som kan give anledning til forkølelse hos mennesker.

Tidligere i dag kom det frem, at hertuginde Meghan har aflyst en række arrangementer i sin kalender for at hvile sig under sin graviditet.

Det kræver energi at gro en baby i maven, og det gør det også for 37-årige hertuginde Meghan, der mandag annoncerede, at hun og prins Harry venter deres første barn sammen.

Hele denne uge har hertugparret været på officielt besøg i Australien, men det stramme program er nu begyndt at have indvirkning på den gravide hertuginde.

- Efter et travlt program har hertugen og hertuginden besluttet at skære en smule ned på hertugindens program de næste par dage, inden den sidste halvanden uge af turen, afslører en kilde over for Daily Mirror.

Ifølge den royale redaktør på Hello! har Meghan ifølge en kilde "det godt, men hviler".

Meghan skulle søndag morgen have ledsaget sin mand til et Invictus Games-arrangement, men prins Harry klarede arrangemenetet solo.

Ifølge Daily Mail fortalte prins Harry nogle af Invictus Games-deltagerne, at hans hustru "hvilede derhjemme, at være gravid trækker tænder ud".

Meghans svigerinde, hertuginde Kate, har gennem alle sine tre graviditeter lidt af voldsom kvalme og opkast.

Derfor var Kate nødt til at aflyse en del aftaler i kalenderen.

Se hertuginde Meghan ae sin gravide mave i galleriet herunder:

Meghan aer maven - oktober 2018 (MEGA)

Sponsoreret indhold