Nyheder10. juli 2014

Kongehuset: Joachim og Marie er STADIG på boligjagt

Det royale par har endnu ikke fundet drømmeboligen
Af af
Marie og Joachim har endnu ikke fundet deres hjem i København
Marie og Joachim har endnu ikke fundet deres hjem i København
 Foto: Hanne JuulPrins Joachim og prinsesse Marie er stadig på udkig efter deres kommende hjem, når det royale par river de sønderjyske teltpæle op for at flytte til København.

Ifølge denne uges HER&NU havde det royale par ellers fundet deres kommende hjem. Ugebladet mente således at vide, at parret havde købt Villa Rosenlund på Vedbæk Strandvej - og at renoveringen af det 900 kvadratmeter store hus med 28 værelser allerede var gået i gang.

LÆS OGSÅ: Lokalredaktør: Royal flugt et tab for Sønderjylland

LÆS OGSÅ: Marie og Joachim forlader Sønderjylland

Men prinsesse Marie og prins Joachim har hverken købt eller Villa Rosenlund eller planer om at flytte dertil, siger kommunikationschef i Kongehuset, Lene Balleby:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/77b23eb6b52a43718970ef4a6ae2a4a6.jpg- Historien er det pure opspind. Det passer simpelthen ikke. Det er ikke deres fremtidige bolig, siger Lene Balleby til SE og HØR og tilføjer:

- Som vi tidligere har oplyst, er prinsesse Marie og prins Joachim på boligjagt, og de ønsker at finde en bolig i København. Vi vil oplyse mere, når vi er klar til det, og når vi har noget at melde ud.

- Betyder det, at prins Joachim og prinsesse Marie ikke har fundet deres bolig endnu, siden I ikke har meldt noget ud endnu?

- Ja, det er korrekt. De er stadig boligsøgende, siger Lene Balleby.

Det royale par afslørede selv deres flytteplaner i en pressemeddelelse 1. juli. Her fortalte de, at Schackenborg Slot bliver overdraget til en nystiftet fond. Den nye fond får navnet Schackenborg Fonden og er stiftet af prins Joachim, Bitten og Mads Clausens Fond, Ecco Holding og Ole Kirks Fond med prins Joachim og prinsesse Marie som protektorer. Derudover afslørede parret, at de flytter til København - og at de derfor var på udkig efter et nyt hjem.


Sponsoreret indhold