Nyheder11. november 2016

Kongehusekspert: Frederik må ikke ende som Charles

Kongehuseksperterne frygter, at Frederik ender som engelske prins Charles, hvis dronning Margrethe ikke snart abdicerer.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_33.jpg
 Foto: All Over

Skulle Margrethe i nær fremtid vælge at sige farvel og tak for denne gang, skal hun ikke frygte, at den danske befolkning ser hende som en, der render af pladsen.

Faktisk ville der være opbakning til, at dronningen kan nyde sine sidste år i mere private rammer, mener kongehuseksperten, Lars Hovbakke Sørensen.

– Der vil helt sikkert være stor forståelse i befolkningen, hvis Margrethe giver magten videre. Det viser flere meningsmålinger. Folk synes, det er synd for Margrethe, at hun ikke kan få sit otium, lyder det fra den royale ekspert.

Det ville også give mere mening i livet for både Frederik og Mary, lyder det samstemmende fra både Lars Hovbakke Sørensen og en anden kongehuskyndig, Sebastian Olden-Jørgensen.

Desuden vil det danske kongehus undgå at ende i ”prins Charles-problematikken”, hvor en kronprins som 67-årig stadig ikke har fået det job, han er født til.

– Problemet er selvfølgelig at få noget meningsfyldt arbejde over så mange år, hvis man bliver ved med at være kronprins og kronprinsesse, siger Lars Hovbakke Sørensen til SE og HØR.

Hvis de kommer til nu, vil det give dem bedre mulighed for at træde i karakter og få en rolle at spille.

Og så slipper Frederik for at ende som prins Charles, afslutter han.

null

Sponsoreret indhold