Nyheder14. april 2014

Kommer til at savne turene med Jimmi i spaen

Big Brother-Rasmus stemt ud efter 104 dage i huset
"Big Brother"-Rasmus kommer mest af alt til at savne herreturene i spaen
"Big Brother"-Rasmus kommer mest af alt til at savne herreturene i spaen
 Foto: Claus Poulsen104 dage. Så lang tid blev det til for Rasmus, før seerne stemte ham ud af det overvågede "Big Brother"-hus.

Men selvom han holdt ud i mere end tre måneder og dermed var usandsynligt tæt på finalen, er han meget afklaret med at være ude i virkeligheden igen.

- Jeg glæder mig allermest til at se Dina. Dina hun betyder alt for mig, siger han om udsigten til igen at kunne se sin kæreste hver dag.

LÆS OGSÅ: Spirende Big Brother bromance mellem Rasmus og Oliver

Og selvom der var labre damer nok i Kanal 5-hyblen i Skovlunde, så har det ikke været helt let for Rasmus at undvære sin eneste ene.

- Vi har aldrig været væk fra hinanden så lang tid, jeg har savnet den pige helt utroligt, siger han.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/67483b2bb430463990dadf32066c04ae.jpg


Rasmus er pjattet med spaen. Her er det dog ikke Jimmi, men Oliver Bjerrehuus, han deler en intim stund med (Foto: Claus Poulsen)

LÆS OGSÅ: Chok i Big Brother: Nicki er gravid

Men på trods af kærligheden til Dina, er der alligevel nogle stykker af "Big Brother"-deltagerne, som Rasmus kommer til at savne, nu hvor han er lukket ud i friheden.

- Jeg kommer til at savne Jimmi og Ginna. Vi har kæmpet sammen fra dag et. De to personer, det var mit trekløver derinde, fortæller han og kommer med en noget overraskende indrømmelse:

- Det bliver hårdt at skulle savne mig og Jimmis spature sammen.

- Det lød virkelig forkert, men der kan vi sidde og snakke ud om alt, mig og Jimmi, forklarer Rasmus, da han selv hører ordene komme ud af sin mund.

LÆS OGSÅ: Big Brother-Mark: Jeg flytter sammen med Nicki

Men Rasmus står fast ved sin bromance med "Big Brother"-Jimmy, og han satser stærkt på, at de to også har hinanden, når programmet er færdigt.

- Mig og Jimmi vi kommer til at gå ind i et tungt forhold, når vi kommer ud herfra begge to, haha, joker han, før han rømmer sig og siger:

- Ej, men det fortsætter selvfølgelig, vi har oplevet det her sammen, og vores venskab det bliver ved.

LÆS OGSÅ: Nyt chok i Big Brother: Nicki tilbage efter abort

Sponsoreret indhold