Nyheder4. juli 2021

Kommende brud truer med at aflyse bryllup: Gommen skal barbere sig

En kommende brud vækker harme på det sociale medie Reddit: For kan hun kræve, at gommen dropper sit skæg inden den store dag?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tpgrfphotos184219.jpg
 Foto: MEGA

En brud har vakt harme på det sociale medie Reddit, efter hun har fortalt, at hun overvejer at aflyse sit bryllup, hvis brudgommen ikke dropper skægget.

Det er i Reddit-subforummet AmItheAsshole, at bruden anonymt spørger, om hun er totalt på afveje:

- Jeg har været sammen med min forlovede i over tre år. Vi har været forlovet i et af de år. Vi skal giftes den 6. september, indleder hun og fortsætter:

- Min forlovede har siden marts eller deromkring ladet sit skæg gro. Jeg lagde ikke noget i det, da jeg har set ham med skæg masser af gange.

Men da hun spørger sin forlovede, hvordan det kommer til at stå til med skægvæksten på deres bryllupsdag, kører det helt af sporet:

- Han sagde: "Øh, jeg kommer til at lade skægget stå til brylluppet". Jeg gav ham et blik fuld af væmmelse og sagde: "Nej, det gør du ikke. Det er ikke acceptabelt. Det vil jeg ikke have", genkalder hun.

- Han blev sur, fordi jeg sagde, hvad han skulle gøre og sagde, at jeg ikke kan bestemme, hvad han gør med sin grooming, lyder det fra kvinden, der på Reddit er blevet stemplet som en bridezilla.

Og så var det, at den kommende brud smed et ultimatum på bordet:

- Jeg sagde, jeg ville aflyse brylluppet, hvis han ikke barberede sig. Han rykkede sig ikke. Han endte med at blive virkelig sur over den kommentar og stormede ud.

Den kommende brud argumenterer for, at billederne fra hendes store dag "ikke vil være så stilfulde og flotte", hvis gommen lader skægget stå.

Men ikke mange på Reddit køber hendes argument:

- Hvis du virkelig ikke ville have, at han skulle have skæg til jeres bryllup, så skulle du have talt med ham om det på en respektfuld måde, ikke krævende. Og så gør du det hele værre ved at true med at aflyse brylluppet! Vanvittigt! Hvis det er sådan, du løser konflikter generelt, så skal han skynde sig væk fra dig. Det ægteskab kommer ikke til at holde, lyder det ærligt fra en Reddit-bruger.

- Hvordan kan du tro, det er okay at kræve, at han barberer sig, fordi det er "din dag"? Du kan ikke holde brylllup uden en gom, så det er også hans dag, slår en anden kontant fast.

Sponsoreret indhold