Nyheder6. februar 2019

Bendtner fra sit fængsel: Kom og besøg mig

Nicklas Bendtner afsoner lige nu sin straf med for vold mod en taxachauffør med fodlænke. En af fodboldspillerens holdkammerater fortæller, at Bendnter tager sin straf med ro og humor
https://imgix.seoghoer.dk/nicklas_bendtner2.jpg
 (Foto: Bildbyrån Norway)

Nicklas Bendtner blev idømt 50 dages fængsel for vold mod en taxachauffør. Den danske fodboldstjerne fik lov til at afsone straffen med fodlænke i sin kæmpe luksuslejlighed i København.

I en podcast fortæller en af Nicklas Bendtners holdkammerater fra fodboldklubben Rosenborg, at den tidligere landholdsangriber jokede med, at de skulle komme og besøg ham i fængslet.

- Jeg var til en U21-samling i Helsingborg, da jeg fandt ud af det. Folk spekulerede på, om jeg havde læst det, og jeg spekulerede på, hvad der var sket. Klubben, ham selv og vi spillere havde taget det ganske pænt. Det er klart, at der er en twist. Han forklarede mig sit syn af sagen.

- Vi var nogle spillere, der snakkede om, hvad vi skulle i ferien, og han sagde: ”Kom til København og hils på mig i fængslet.” Det er en sjov fyr, han tog det på den rigtige måde, fortæller Jonathan Levi i podcasten Lundh ifølge fotbollskanalen.se.

Træneren på visit

Nicklas Bendter får dagligt besøg fra kriminalforsorgen, der også kommer på uanmeldt besøg.

Træneren i Rosenborg, Eirik Horneland, besøgte Bendtner i sidste måned. Nicklas Bendtners afsoning på 50 dage slutter 22. februar. Her er det forventet, at han skal starte træningen med sine holdkammerater i den norske klub.

Luksus-celle

En af betingelserne for at man kan få lov til at afsone sin straf med fodlænke er, at straffen ikke er længere end seks måneders fængsel og at man er beskæftigelse.

Nicklas Bendtner arbejdsgiver er godt nok mere end 1000 kilometer væk, da han spiller i den norske Tippeliga klub Rosenborg. Men alligevel kan han afsone i hjemmet på H.C Andersens Boulevard.

Og her kan Bendtner boltre sig i den store lejlighed med udsigt ud over vandet ved Langebro og Kalvebod Brygge, som han købte i 2013 for 13,2 millioner kroner.

Penthouse-lejligheden er fordelt på to etager, hvor Bendtner kan nyde de store fritlagte spær, der pryder det store lokale.

Artiklen forsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bendtner_3.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Nicklas Bendtner sammen med sin advokat før retssagen. Foto: Dan Mariengaard

Bogprojekt

Nicklas Bendtner har tidligere gjort sig bemærket andre steder end på grønsværen med en række udskejelser i nattelivet, hærværk og spritkørsel.

De mange op- og nedture i Bendtners liv skal nu nedfældes på papir. Han skriver videre i sit opslag på Instagram, at han hyret en forfatter, som han vil bekende sig til i bogprojektet.

’Samtidig har jeg fået brug for at forstå, hvorfor min vej gennem livet indtil nu har været så kringlet, som den har været,’ skriver Nicklas Bendtner om bogprojektet og forsætter.

’… Derfor har jeg besluttet mig for at samle de historier, der snart i 31 år har skabt mig på godt og ondt,’ skriver han.

Nicklas Bendtner afslører ikke, hvem der er forfatteren, men at de næste 50 dages afsoning i hjemmet skal bruges at snakke om livet til bogen.

Sponsoreret indhold