Nyheder 14. april 2016

Ny sæson: Her er mændene i ’Landmand søger kærlighed’

I aften løfter TV 2 sløret for de fem landmand, der søger kærligheden i programmet ’Landmand søger kærlighed’. Du kan møde de fem kærlighedshungrende fyre her
Foto: TV 2

Var du vild med TV 2-programmet ’Landmand søger kærlighed’? Og kunne du tænke dig at vide, hvem de fem kærlighedshungrende fyre er i næste sæson?

Ja, så se med her. Herunder kan du nemlig møde de fem landmand, der alle er på jagt efter den helt store kærlighed i ’Landmand søger kærlighed’ – og på TV 2 i aften fortæller de fem friske fyre endnu mere om, hvem de er.

Den nye sæson bliver på fem vidt forskellige landmænd – både i forhold til alder og interesser.

Mød de fem fyre i galleriet nederst i artiklen.

Den yngste hedder Ruud, han er 22 år og boede de første to år af sit liv i Holland. Hele sit liv har han elsket dyr, han fik sin første ged som otteårig, og i dag ejer han en stor gård, hvor arbejdet består i at fremstille gedemælk.

Dennis er 24 år og også på udkig efter kærligheden. Han har lige som Ruud altid været glad for dyr og derfor blev han landmand ligesom sine forældre. Han bor stadig derhjemme, og når han ikke har travlt med arbejdet på gården, spiller jam badminton og går til spinning. Og så er han også frivillig brandmand.

Tredje kærestehungrende mand er 35-årige Michael. Han har boet alene på sin kvægfarm siden 2007 – dog sammen med sine hunde Ronja og Amanda. Men han savner kvindeligt selskab.

Fjerde og andensidste mand i programmet er 44-årige Claus. Han elsker at køre på motorcykel og så er han far til to piger på 11 år.

Sidste mand – og ældste i programmet – er Jens på 60 år. Han har tidligere været gift i 30 år, men er ikke længere sammen med sin kone. Så nu er han på udkig efter kvinden, han skal blive gammel med.

Hvis du gerne vil i kontakt med en af landmændene, så kan du kontakte dem her.

Mød de fem fyre i galleriet herunder:

Mændene i Landmand søger kærlighed 2016

 

 

 

 

Sponsoreret indhold