Nyheder29. september 2015

SE BILLEDERNE: Kom indenfor i Medinas nye million-bolig

Popstjernen bygger et nyt palæ, og nu kan du få lov til at smugkigge indenfor

medinabolig

Der er højt til loftet i Medinas nye millionbyggeri af et palæ - og spænding i luften. Det kan man konkludere ud fra et billede sangfuglens kæreste, modellen Mikkel Gregers Jensen, har lagt ud på det sociale medie Instagram af det igangværende boligbyggeri.

- Husbyggeriet er i gang! Jeg er så spændt!, skriver 20-årige Mikkel Gregers Jensen, som til daglig pendler mellem København og New York, hvor han har godt gang i karrieren som model for blandt andre Hugo Boss, Calvin Klein og Givenchy.

På billedet står Medina med armene strakt triumferende i vejret midt i et minimalistisk nybyggeri. Om de nye hus skal have både Medina og Mikkel Gregers Jensens navne på postkassen, uddyber den populære model ikke på Instagram, men der er i hvert fald plads nok til dem begge i palæet på Islands Brygge.

Som SE og HØR tidligere har skrevet, er der tale om et millionbyggeri, hvor to rækkehuse på Islands Brygge skal slås sammen til ét enormt palæ. Hver af rækkehusene har en pris på over fem millioner kroner, og efter byggeriet kan sangerinden slå dørene op til over 300 kvadratmeter nybygget bolig.

Realistisk set nærmer prisen sig nok 11 eller 12 millioner kroner, erfarede vi tilbage i slutningen af april. I alt vil Medinas dobbeltkøb sikre hende knap 300 kvadratmeter bolig, der ifølge brochuren tilbyder "kompromisløs fokus på kvalitet", og hvor der er "arbejdet minutiøst med alle dimensioner - design i detaljen, funktionel komfort og skønhed i de store linjer".

Stjerneparret er netop vendt hjem fra en tur til Grækenland, hvor de sammen med Folkekirkens Nødhjælp blandt andet har mødt og talt med bådflygtninge fra Syrien.

Sponsoreret indhold