Klovnstjerne i krig med Anden

Den højtråbende komiker har startet en verbal krig i den danske komikerverden

Den højtråbende komiker har startet en verbal krig i den danske komikerverden

Foto: All Over

Der er udbrudt krig på den danske standup-scene. Slaget blev blæst i gang for nylig, hvor Anders Matthesen skød med skarpt i Politiken.

- Mange af de der 'Bremen-tosser' ikke laver deres research ordentligt, sagde Anden, som mente, at de unge komikere i branchen er mere interesserede i at score noget fisse end i at lave deres arbejde.

Læs mere: Anden er tilbage efter babychok

Disse udtalelser resulterede i, at Anden blev svinet til i en sketch i 'Live fra Bremen'. Og det fik så ham til et returnere med en verbal sviner til Bremen, da han var gæst hos Anders Breinholt i 'Natholdet', hvor han blandt andet kaldte Simon Talbot for en talgknop.

Nu har Danmarks ukronede komikerkonge Casper Christensen også blandet sig i debatten. I et interview i Ekstra Bladet i dag, fredag, kalder han Anden for old school. Han antyder også, at Matthesen er usikker og ikke kan samarbejde.

Læs mere: Anders Matthesen: Høvlet ned - igen

- Det er svært for Anders. Han har været en af de helt store, men det er sgu nogle år siden, siger Casper Christensen, der mener, at Andens hårde udtalelser i virkeligheden kommer, fordi han skal sælge billetter til sit nye show.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close