Nyheder6. maj 2011

Anden er tilbage efter babychok

Det går så godt med komikerens for tidligt fødte søn, at Matthesen igen kan være sjov og skifte ble samtidig. Se video fra privaten her
Anders Matthesen mestrer allerede rollen som far fuldstændig
Anders Matthesen mestrer allerede rollen som far fuldstændig
 Foto: All Over

For 3 uger siden blev den 35-årige komiker far for første gang. Sønnen, som efter sigende kommer til at hedde Spencer, blev født hele 4 uger for tidligt, hvilket resulterede i, at Anders Matthesen valgte at rydde sin kalender for at kunne være sammen med sin nye familie på afdelingen for for tidligt fødte børn på rigshospitalet, hvor de var indlagt.

Læs også: Anders Matthesen: Far for tidligt
Men nu er den lille familie blevet udskrevet, og det går øjensynligt så godt med den lille dreng, at Anders Matthesen har overskud til at kaste sig over andet end at dikkedikke. Han servicerer nemlig atter sine fans med sine skarpe betragtninger.

Læs også: Anders Matthesen: Misbruges af nazister

Torsdag lagde komikeren et par klip ud på sin hjemmeside, hvor han hasarderer over opfindelser som NemID og DigitalSignatur.

På klippene kan man høre den lille dreng pludre i baggrunden, ligesom man kan se en puslepude på spisebordet, hvor Anders Matthesen også sidder ved sin computer.

Anden er derfor altid lige inden for rækkevide, hvis der skal skiftes en ble eller andet på den lille fyr.

Sponsoreret indhold