'Klovn'-skuespiller er død

Niels Weyde døde onsdag.

Niels Weyde døde onsdag.

PR-Foto.

 

Skuespiller Niels Weyde er død 72 år gammel.

Niels Weyde var i den brede offentlighed kendt som Frank Hvams svigerfar 'Ole' i TV-serien 'Klovn', som der snart bliver optaget nye afsnit af.

 
Han døde efter et længere sygdomsforløb.
 
Det skriver familien på Facebook.
 
- Kære alle Niels' familie, venner og bekendte
Vores alle sammens kære Niels sov stille ind i går d. 12. juli kl 16:45, efter et længere sygdomsforløb hvor det gik stærkt til sidst. Alt foregik fredfyldt og smukt, og Niels var omgivet af nærmeste familie i en kærlig og rolig atmosfære på Herlev Hospital. De sidste par dage har været en rutschebanetur hvor der er blevet grædt, grint, snakket og krammet – alt i Niels’ ånd, med ham som centrum, skriver familien og udtrykker taknemlighed over for dem, der nåede frem at sige farvel.
 
 
'Ole' havde som så mange andre i 'Klovn' sine ture med sin umulige svigersøn Frank, der altid vælger den mest kompliceredde og pinlige løsning.
 
Niels Weyde spillede med i hele TV-serien klovn og havde også rollen som Mias far og Franks svigerfar i 'Klovn - The Movie' fra 2010.
 
Han havde også roller i TV-serierne 'Nynne', 'Borgen' og '2900 Happiness'.
 
Neden for kan du se et klip med Ole og Frank og Mia fra 'Klovn'. Det er fra et afsnit, hvor Mias bror er ude at kigge på hus, og Frank går ned i kælderen og slår en ordentlig brandskid. Da Ole og de andre kommer ned i kælderen er Franks skid langtfra forduftet, og den byggekyndige Ole mener bestemt, at der må være tale om råd i soklen.
 
Se det morsomme klip her:
Er der råd i soklen - eller kan Frank ikke klemme ballerne sammen?
frank hvam
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close