"Klokkeren fra Notre Dame" slår alle rekorder og forlænger

\

"Klokkeren fra Notre Dame" spiller netop nu på Det kongelige teater i København

malmose.com

Selv om der står juli og sommerferie i de fleste personers kalender, så har det ikke sat en stopper for "Klokkeren fra Notre Dame"s succes i København.

- Selvom sommeren er over os, flokkes publikum i stor stil til Fredericia Teaters kritikerroste megasucces Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME - The Musical på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Forestillingen havde københavnerpremiere den 23. juni, og der har været buldrende udsolgt lige siden. Billetsalget går forrygende, og i dag er det samlede billetsalg helt oppe på 120.000 solgte billetter, heraf 60.000 solgte billetter i København.

Dermed har forestillingen allerede nu slået det samlede totalsalg for Fredericia Teaters to tidligere Disney-musicals, Disneys ALADDIN – The Musical og Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical, som begge endte på omkring 110.000 solgte billetter.  Den enorme publikumsinteresse betyder nu, at spilleperioden forlænges med en hel uges ekstra forestillinger.  Forestillingen var sat til at spille sidste gang den 13. august, men nu forlænges den helt indtil lørdag den 26. august. Billetsalget til ekstraforestillingerne er allerede gået i gang, og publikum skal skynde sig, hvis de vil sikre sig gode pladser, lyder det i en netop udsendt pressemeddelelse.

Tre Reumert-priser og imponerende 25 seksstjernede anmeldelser har ”Klokkeren fra Notre Dame – The Musical” badet sig i

Og nu kan københavnerne så også nyde Fredericia Teaters opsætning af Disney-eventyret, når ægteparret Lars Mølsted og Bjørg Gamst fra fredag aften indtager Det Kgl. Teater som Esmeralda og Quasimodo. De to har arbejdet sammen siden 2011, da de begge blev fastansat på Jyllands teaterhøjborg, men de varme følelser opstod først efter nogen tid som kolleger.

– Der startede vi med at spille to forestillinger over for hinanden – som par eller elskende. Der var vi ikke et par endnu. Men siden dengang har vi faktisk ikke spillet par, altså indtil april i år, hvor vi havde premiere på en forestilling, hvor vi spillede kærester. Så det var lidt sjovt, fortæller Bjørg og Lars til SE og HØR, da vi møder dem mellem prøverne på Det Kgl. Teater.

De kommende to måneder har parret base i dels København og dels Fredericia, for det kræver masser af planlægning, når både mor og far medvirker i samme forestilling.

– Vi har en lille søn, så nogle gange skal man også have det i privaten til at gå op. Vi har ofte valgt at lave nogle forskellige forestillinger, og andre gange prøver vi at lave de samme. Men Søren, vores teaterchef, bad mig i foråret, om jeg ikke ville tage rollen som Esmeralda her i København. Vi havde nogle snakke om det og skulle have det hele til at gå op, afslører Bjørg.

Og husbonden glæder sig til at stå på de skrå brædder med sin bedre halvdel.

– Hun er fuldstændig hen-rivende som Esmeralda!

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close