”Klokkeren fra Notre Dame"-skuespillerne: Forelskede sig på scenen

Bjørg Gamst og Lars Mølsted.

Bjørg Gamst og Lars Mølsted.

(Foto: Mikael Rieck)

Tre Reumert-priser og imponerende 25 seksstjernede anmeldelser har ”Klokkeren fra Notre Dame – The Musical” badet sig i. 

Og nu kan københavnerne også nyde Fredericia Teaters opsætning af Disney-eventyret, når ægteparret Lars Mølsted og Bjørg Gamst fra fredag aften indtager Det Kgl. Teater som Esmeralda og Quasimodo.

De to har arbejdet sammen siden 2011, da de begge blev fastansat på Jyllands teaterhøjborg, men de varme følelser opstod først efter nogen tid som kolleger.

– Der startede vi med at spille to forestillinger over for hinanden – som par eller elskende. Der var vi ikke et par endnu. Men siden dengang har vi faktisk ikke spillet par, altså indtil april i år, hvor vi havde premiere på en forestilling, hvor vi spillede kærester. Så det var lidt sjovt, fortæller Bjørg og Lars til SE og HØR, da vi møder dem mellem prøverne på Det Kgl. Teater.

De kommende to måneder har parret base i dels København og dels Fredericia, for det kræver masser af planlægning, når både mor og far medvirker i samme forestilling.

– Vi har en lille søn, så nogle gange skal man også have det i privaten til at gå op. Vi har ofte valgt at lave nogle forskellige forestillinger, og andre gange prøver vi at lave de samme. Men Søren, vores teaterchef, bad mig i foråret, om jeg ikke ville tage rollen som Esmeralda her i København. Vi havde nogle snakke om det og skulle have det hele til at gå op, afslører Bjørg.

Og husbonden glæder sig til at stå på de skrå brædder med sin bedre halvdel.

– Hun er fuldstændig henrivende som Esmeralda! 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close