Nyheder29. maj 2013

Klaus Riskjærs eks: Huset ryger på tvangsauktion

Jill Andersen mister villa til 55 millioner
Jill Andersen er snart en luksusvilla fattigere.
Jill Andersen er snart en luksusvilla fattigere.
 Foto: All OverHvis du ligger inde med et tocifret millionbeløb, er det nu, du skal slå til. For den mest ekstravagante bolig i Holte er røget på tvangsauktion.

Og det er ingen mindre end Jill Andersen, Klaus Riskjærs ekskone, der står på skødet. Huset har dog allerede været under hammeren én gang, hvor højeste bud lød på svimlende 33 millioner.

Det var bare ikke nok, for Jills kreditorer har næsten det dobbelte til gode i liebhaverboligen. Da ejendommen var til salg på det almindelige boligmarked stod den da også til den nette sum af 55 millioner, og det er et beløb i den størrelsesorden Jill skal hive hjem på tvangsauktionen.

Klaus Riskjær: Jeg er i topform

For alle millionerne følger der en hel del luksuslir med. Huset har internetstyret overvågningssystem, bådehus og badebro, gæstelejlighed, sauna og swimmingpool.

Men selvom man kan hoste op med 55 millioner uden at låne dem i banken, skal man stadig have en ordentlig månedsløn. Alene ejendomsskatterne løber op i 25.000 kroner om måneden.

Derudover vil du nok få lyst til at hyre en rengøringskone, for villaen rummer ikke mindre end 780 kvadratmeter. Er du stadig interesseret, kan du se salgsopstillingen over Jill Andersens luksusvilla her.

Se hvilken fodboldstjerne, der mister penge på bolighandel

Sponsoreret indhold