Nyheder23. november 2018

Klaus Riskærs snedige trick: Derfor rykker han til udlandet

Klaus Riskær Pedersen rykker alle sine selskaber til London. Det gør han blandt andet for at komme udenom et retsforbud, der forhindrer erhvervsmanden i at være direktør i et dansk selskab
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/riskaersnydermedier1-jpg.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Klaus Riskær Pedersen har nået mere end de fleste, der har levet et 63-årigt langt liv.

Den farverrige erhversmand har flere konkurser bag sig, haft et sæde i EU-parlamentet for Venstre, og så har han seks børn med fem forskellige kvinder.

Nu har Klaus Riskjær valgt at rykke sine virksomheder, som er ejet at hans tre sønner, til udlandet.

Det skriver Finans på deres hjemmeside.

Det gør han blandt andet for at blive direktør igen, hvilket han ikke har kunne før på grund af en dom fra 2008.

- Indtil nu har jeg udelukkende fungeret som rådgiver på konsulentbasis. Men med mængden af opgaver er det uhensigtsmæssigt at opretholde den løsning. Derfor har vi flyttet al driften af selskaberne til London, og jeg er indtrådt i ledelsen af Reboot International. Det er lettere at samle det i London. Der er vi fri for danske problemstillinger, udtaler Klaus Riskjær til Finans.

Klaus Riskjær blev i 2008 dømt for omfattende skyldnersvig, hvilket gjorde, at erhvervsmanden fik frataget retten til at stifte og lede danske selskaber.

Og ifølge Riskær, så har konsekvensen af dommen spillet ind, da han besluttede at flytte sine virksomheder, men det er ikke udelukkende derfor.

- Det har været med i overvejelserne, men det er ikke det afgørende argument. Det afgørende er, at vi har ønsket at samle driften af selskaberne. Og skal vi på et tidspunkt f.eks. sælge, er vi bedre stillet i London, siger Klaus Riskær Pedersen til Finans.

Det er ikke nyt for Klaus Riskær at have virksomheder i udlandet.

Et af hans selskaber driver et industribageri i den argentinske hovedstad, Buenos Aires.

Sponsoreret indhold