Nyheder21. juli 2010

Klaus Paghs: Min eks ryger i fængsel

Skuespillerens tidligere kæreste skjuler sig stadig med deres fælles søn på 6 år
Det er et halvt år siden skuespilleren Klaus Pagh så sin 6-årige søn. Ekskæresten Karema Hviid er stukket af med ham
Det er et halvt år siden skuespilleren Klaus Pagh så sin 6-årige søn. Ekskæresten Karema Hviid er stukket af med ham
 Foto: Jesper Sunesen

Der er sjældent nogle konsekvenser for forsmåede kvinder, når de stikker af med børnene i kølvandet på et forlist forhold. Det har teatermanden Klaus Pagh fundet ud af på den hårde måde.

Hans ekskæreste Karema Hviid har nægtet ham at se sin søn Nikolai i et halvt år, og hun skjuler sig fortsat for den snart 75-årige far.

Læs også: Grådig Karema idømt kæmpebøder


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juli/klaus-pagh-tekst2-jpg.jpg


Karema Hviid og sønnen Nikolai. På trods af rettens afgørelse samt månedlige bøder på 10.000 kroner, nægter hun at lade Nikolai se sin far (Foto: Claus Poulsen)

Myndighederne gør ingenting

- Før eller siden ryger Karema i fængsel. Det er jeg slet ikke i tvivl om, siger Klaus Pagh til HER og NU. Det eneste han ønsker, er at være sammen med sin søn igen.

Læs også: Hun er ligeglad med rettens afgørelse

- Jeg har ikke set Nikolai i et halvt år nu og er blevet holdt for nar i fire et halvt år. Karema bliver ved med at skjule sig med Nikolai, og det skulle da ikke undre mig, at selv hvis hun ryger i fængsel, får jeg ikke lov at have Nikolai boende, udtaler en trist Klaus Pagh.

Læs også: Sådan var det dengang

Fighten mellem Klaus og Nikolais mor har stået på i tre år. I den periode har det svirret med beskyldninger fra moderens side, men de er alle blevet tilbagevist. Klaus Pagh har også vundet samtlige sager om retten til samkvem med den lille fyr i både amtet, Familiestyrelsen og byretten, ligesom han er blevet tilkendt erstatning for bagtalelse.

Klaus Pagh fylder 75 år den 29. juli, men må altså endnu engang se frem til at holde fest uden sin søn.

Sponsoreret indhold