Nyheder23. april 2011

Klaus Riskær: Jeg er altså ikke døden nær

Den fængslede finansmand er ked af, hvis han har efterladt det indtryk
Klaus Riskær angiver isolationen og ensomheden som nogle af de største årsager til vægttabet - heldigvis er han i disse dage sammen med kæresten Darja Pahhota
Klaus Riskær angiver isolationen og ensomheden som nogle af de største årsager til vægttabet - heldigvis er han i disse dage sammen med kæresten Darja Pahhota
 Foto: Thomas Laursen

Han chokerede hele Danmark, da han, sidste gang han var på udgang fra fængslet i Sdr. Omme, nærmest lignede et skelet. Men Klaus Riskær siger nu, at han har det fint, selv om kiloene er raslet af den i forvejen tynde mand.

- Jeg er måske lidt ked af at have efterladt indtrykket af, at jeg var knækket, faldet sammen og døden nær på de billeder, der blev taget sidst. Det er jeg altså ikke. Men sidst havde jeg siddet i en lille celle i 7 måneder, og jeg havde influenza, og så er det altså sin sag at lande midt i Københavns virvar, forklarer finansmanden til Billed-Bladet.

Læs også: Køber ejendom for 50 mio. kr.

Klaus Riskær indrømmer, at han har tabt sig meget, men siger, at hans vægt nu er stabiliseret - selv om han ikke kan tage kiloene på igen, for det er psykisk betinget, siger han.

- 7-9-13 har jeg aldrig haft helbredsproblemer. Men man bliver betænkelig, når ens krop reagerer anderledes end ens hjerne. Det er ikke det samme som, at jeg er syg - det er jeg ikke. Min hjerne indretter sig efter de forhold, jeg er budt, men min krop stritter imod. Det er afsondringen. Jeg savner nærheden og kærligheden fra min familie, og det sætter sig spor i kroppen. Det er isolationen og ensomheden, kroppen reagerer på. Det er ikke naturligt for mennesket at være alene, lyder det fra Riskær.

Læs også: Riskær forelsket - igen

Heldigvis for den bedrageridømte pengejonglør er han på udgang fra fængslet igen i disse dage, hvor han kan nyde tiden med sin kæreste Darja Pahhota, inden han kan fejre sin 56-års fødselsdag påskedag.

Riskær regner selv med at blive løsladt permanent et sted mellem oktober 2011 og oktober 2012.

Sponsoreret indhold