Nyheder 16. februar 2010

Klaus Riskær: Køber ejendom til 50 mio. kr.

Sikrer sig, at han kommer til at bo særdeles godt, når han engang liver løsladt
Klaus Riskær siger selv, at han ikke er specielt mærket af finanskrisen, så måske er det derfor han har råd til at købe hus til 50 mio.
Klaus Riskær siger selv, at han ikke er specielt mærket af finanskrisen, så måske er det derfor han har råd til at købe hus til 50 mio.
Foto: All Over

Bare fordi han er brummet inde, så går Klaus Riskær talent for forretninger og handel ikke fløjten. Fra sin celle i Sdr. Omme Statsfængsel har han da også lige klaret at købe sit drømmehus i København.

Der er tale om ejendommen på den fashionable adresse Gammel Strand 42, hvor Riskær faktisk allerede har adresse. Prisen for huset skulle angiveligt ligge omkring de 50 mio. kr.

- Jeg bor der selv og vil gerne eje murstenene. Faktisk har jeg haft ejendommen i kikkerten i mange år i mange år, men sidst jeg forsøgte at købe, var prisen 30 mio. kr. højere, så jeg mente, at tidspunktet var rigtigt nu, siger Klaus Riskær til Berlingske business ifølge BT.

I det hele taget er finansmanden ret godt boende. Udover ejendommen på Gammel Strand ejer han en ejendom på Lergravsvej på Amager og en stor bolig på Ibiza. Og så har han jo sit værelse i Sdr. Omme, som det trods alt ikke sådan lige er til at slippe ud af.

Sponsoreret indhold