Klaus Pagh ramt af mere sygdom: Opereret for kræft

Den 83-årige krop volder Klaus Pagh store problemer. Senest har han været ramt af kræft i tyktarmen.

Den 83-årige krop volder Klaus Pagh store problemer. Senest har han været ramt af kræft i tyktarmen.

(Foto: Mikael Rieck)

Livet gør ondt på den 83-årige skuespiller og tidligere succesfulde teaterdirektør Klaus Pagh, der har været ramt af ulykker de seneste måneder.

Lige nu ligger ”Soldaterkammerater”-stjernen hjemme i lejligheden i Hellerup og slikker sårene efter en operation i maven.

Her fjernede lægerne kræft i tyktarmen.

– Jeg blev opereret, og så har jeg ligget for længe bagefter. Så jeg har ingen kræfter. Jeg ligger bare ned, fortæller Pagh, der kæmper for at genoptræne sig tilbage til en mere normal hverdag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Da SE og HØR senest besøgte Klaus Pagh, viste han, at synet var blevet så dårligt, at han måtte bruge kikkert for at se fjernsyn. (Foto: Mikael Rieck)

Prognoserne for at komme sig ordentligt kender han ikke, men man skal ikke kigge mere end tre måneder tilbage for at finde levemandens seneste dødsdom.

I sommer blev Klaus Pagh ramt af en blodprop i hjertet, og han besluttede efterfølgende at udskrive sig selv fra hospitalet på trods af lægernes løftede pegefingre om, at det kunne koste ham livet.

Ville bare hjem

Opholdet på sygehus var ikke den 83-åriges kop te, og han ville hellere være hjemme.

Kræften og blodproppen er ikke de eneste udfordringer, Klaus Paghs helbred har haft. Bugspytkirtlen har også givet op, og galdeblæren er tidligere blevet fjernet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mens helbredet har skrantet, har Nancy Pagh plejet sin mand, som adopterede datteren Pawarissa, 14, da ”Nan” og Klaus blev gift for 11 år siden. (Foto: Mikael Rieck)

Desuden er den ellers fjernsynsglade mand blevet frarøvet næsten hele synet.

– Det er jo helt naturligt, når man når min alder, at funktionerne i kroppen giver op, lød det sørgmodigt fra en af dansk komiks mestre allerede efter blodproppen for tre måneder siden.

Derhjemme passer fruen, 37-årige Nancy, godt på sin mand gennem 11 år. Han har gennem sit liv fået fire børn med fire forskellige kvinder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close