Klaus Pagh havde sex i Magasins prøverum

Foto: All Over

Det er ingen hemmelighed, at 82-årige Klaus Pagh elsker kvinder. Som ung var han kendt som ”Danmarks James Dean”, og hver dag modtog han så mange fanbreve, at han blev nødt til at sætte sin mormor og morfar til at besvare dem.

Selv scorede han sidenhen nogle af landets smukkeste kvinder – og nu fortæller han i en ny bog om dengang, han blev taget i at dyrke sex med en kvinde i et prøverum i Magasin.

I bogen ”Et liv blandt komikere og skønne kvinder” fortæller 82-årige Klaus Pagh om dengang, hvor hans frække liv tog sin begyndelse – og om dengang, hvor han blev taget med bukserne nede i Magasins prøverum.

- Mit frække liv begyndte, da jeg kom i lære som vinduesdekoratør i Magasin. Jeg blev taget med en dame, en servitrice, i et af prøverummene. Vi var godt i gang, da en af de ledende dekoratører fik færten af, hvad der foregik. Han stod på en stol i et prøverum ved siden af og kiggede med, og så røg jeg ud fra Magasin. Jeg har været omkring 20 år, fortæller Klaus Pagh i bogen.

Klaus Pagh har været gift flere gange. Hans første kone var skuespillerinden Sonja Oppenhagen, og sammen fik de datteren Anne Oppenhagen Pagh. Herefter levede han i 12 år sammen med modellen Susan Winther, før han blev gift med komtesse Ida von Hahn.

De fik sønnen Peter Frederik, før at de blev skilt under dramatiske omstændigheder i 1998. Ida von Hahn mente, at Klaus Pagh havde både slået og sparket hende. Klaus Pagh forsvarede sig med, at det var ham, der var blevet angrebet. I dag er eks-parret dog gode venner.

Derudover har Klaus Pagh sønnen Isak med ekskæresten Karema Hviid. Heller ikke det forhold var uden problemer. I 2013 blev Karema Hviid idømt seks måneders fængsel for at have holdt sønnen Isak skjult for Klaus Pagh.

I dag danner han par med den 45 år yngre Nancy. Parret mødte hinanden i Thailand, da hun var 25 år og han var 70.

De blev gift på Gentofte Rådhus i 2007.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close