Klaus Pagh: Ekskonen har bortført sønnen

Mænd er som regel bagud 3-0 fra starten i faderskabssager, men Klaus Pagh har endelig fået myndighederne til at lytte. Nu er eksen stukket af til udlandet med Paghs søn

Mænd er som regel bagud 3-0 fra starten i faderskabssager, men Klaus Pagh har endelig fået myndighederne til at lytte. Nu er eksen stukket af til udlandet med Paghs søn

Foto: Jesper Sunesen

Klaus Pagh befinder sig midt i sit livs mareridt. Hans ekskæreste Karema Hviid nægter at lade ham se sin søn Nikolaj, og nu har sagen taget endnu en dramatisk drejning.

2 dage før Karema Hviid skulle møde i retten og modtage dekret om, at Klaus Pagh skulle have samkvem med sin søn, stak hun nemlig af til Hongkong med lille Nikolaj.

Karema Hviid og sønnen Nikolaj. De befinder sig nu i Hongkong og er eftersøgt af politiet (Foto: Claus Poulsen)

Læs også: Min eks kommer i fængsel

Hun og sønnen er nu eftersøgt i hele verden.

- Dommeren forkyndte, at hun skal anholdes og fremstilles i fogedretten. Og jeg har fået at vide, at hun nu er eftersøgt i hele verden. Så hun bliver taget, når hun dukker op et eller andet sted. Men det er jo frygteligt for Nikolai, siger Klaus Pagh til Ekstra Bladet.

Læs også: Jeg savner min søn

Karema Hviid er tidligere blevet dømt til at give Klaus Pagh samkvem med sønnen, men det er kun sket én gang. Det koster Karema Hviid 10.000 kroner, hver gang hun ikke afleverer Nikolaj til sin far, så det må formodes, at hun allerede nu skylder Klaus Pagh flere hundredetusind kroner i bøder.

- Jeg er dybt ramt over, at hun er stukket af med ham. Det er så forfærdeligt. Jeg er vild med den dreng, og endelig tog myndighederne fat. Nu ved de, at hun er fyldt med løgn. Men når hun så skal have dommen, forsvinder hun bare, siger en ulykkelig Klaus Pagh til Ekstra Bladet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close