Nyheder5. marts 2016

Klædt på til succes: Gudeskøn gulddreng

Nikolaj Coster-Waldaus internationale succes smitter mere og mere af på hans påklædning. Om det er på filmset eller på den røde løber, står han knivskarpt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nikolaj_coster-waldau_i_smoking_paa_den_roede_loeber.jpg
 Foto: All Over Press)

Som skuespiller må man være klar til at trække i hvad som helst.

Det kan den 45-årige danske verdensstjerne Nikolaj Coster-Waldau skrive under på. Lige nu er han aktuel i Hollywoodbraget ”Gods of Egypt”, hvor han spiller over for grove Gerard Butler, mens danske Nikolaj er en gud i gyldne klæder – og ikke ret meget andet.

Flere scener kræver således, at vor danske helt blotter sin veltrænede gudekrop, når han giver den i afslørende gladiatorsæt. Men det er langtfra første gang, lækkermåsen optræder i gyldent antræk.

Også i hitserien ”Game of Thrones”, hvor Nikolaj som den knap så onde skurk Jaime Lannister ifører sig guldrustning, der sidder som støbt på den danske stjerne. Helt så funklende og glamourøs begyndte Nikolajs karriere dog langtfra.

https://imgix.seoghoer.dk/nikolaj_coster-waldau_med_graa_frakke_kigger_ind_i_kameraet.jpg
 Foto: All Over Press)

Men da den danske film ”Nattevagten” blev en billetsælger i 1994, tog det fart for den dengang 24-årige charmetrold. I årene efter fulgte en række både danske og udenlandske film, og sidst i 00’erne kom det store internationale gennembrud så for alvor med hovedrollen i ”Game of Thrones”, som førte til Hollywoodkomedien ”The Other Woman” fra 2014, hvor han spillede over for selveste Cameron Diaz.

Og med stjernestatussen og feterede kolleger er også fulgt en tøjmæssig transformation for Lyngby-knægten. Nu ankommer Nikolaj ikke længere i uldsweatre eller hullede jeans, men ifører sig gerne klassiske smokinger eller skarpe jakkesæt, når den danske gulddreng møder op under fotografernes blizlys.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_13.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold