Nyheder 9. juni 2011

Kit-Kath-fight

Der er udbrudt drama i konkurrencen om, hvem der skal være ny Oddset-pige
Kit
Kit
t.v.

Kit fra Paradise har indtil for nylig ligget lunt i svinget til at blive den nye Oddset-pige, men så blev hun overhalet af kandidat nummer 1, Kathrine.

Det har fået Kits kæreste Thomas Høgh Henriksen op på barrikaderne. Han har skrevet et langt indlæg både på konkurrencens Facebook-side og til Nationen på ekstrabladet.dk.

- Jeg forstår ikke helt Jer hos Oddset. Det virker som om I ser totalt passivt til, mens at folkets og ja hele den danske nations stemmer blive mere eller mindre negligeret. Det er meget tydeligt at Danmark ikke ville vælge Kath, og troede I ønskede den kandidat som folket ville have, og ikke den med flest venner. Der er jo nærmest ingen konkurrence herinde, det er bare venner og så flere venner, raser Kits kæreste.

Læs også: Paradise-Kit er favorit

Konkurrenten Kath, som i øjeblikket fører konkurrencen, svarer på sin modkandidats kærestes vredesudbrud ved blandt andet at skrive således på sin Facebook-væg:

- Jeg bliver sgu lidt ked af det da jeg sys det er et fejt angreb.

Kath ville faktisk ønske, at konkurrencen slet ikke skulle afgøres via en afstemning.

- Det er jo ikke kun en konkurrence, det er jo rent faktisk et job man får. Jeg ville hellere have haft, at dommerne havde valgt en af os 6 finalister selv. Man kan jo ikke se ud fra et billede, hvem der gør sig godt foran et kamera og sådan noget, siger Kath til seoghoer.dk.

Kit har det fint med, at det er danskernes stemmer, der skal afgøre, hvem der bliver den nye Oddset-pige. Hun ville dog - ligesom sin kæreste - ønske, at afstemningen foregik et andet sted end på Facebook og ærgrer sig over, at hun er blevet væltet af 1.-pladsen.

- Mig og to andre piger lå meget højt ved to andre afstemninger, så det undre mig, at hun pludselig fører, siger Kit til seoghoer.dk.

Læs også: Paradise-Kit nu som Oddset-babe

- Jeg føler mig ikke mere værdig end Kath eller nogle af de andre. Vi er alle lige værdige, men jeg vil selvfølgelig rigtig gerne vinde, siger den storbarmede tidligere Paradise-deltager, som i øjeblikket er ca. 500 stemmer fra sin konkurrent på førstepladsen.

- Det ser lidt sort ud, men jeg håber til det sidste, siger Kit B.

Hos Oddset bliver kritikken mødt med sindsro.

- Sådan er reglerne, og det har været lagt på plads fra start, at konkurrencen ville blive afgjort via stemmer her på Facebook , lyder den officielle kommentar fra Oddset.

Konkurrencen er dog ikke afgjort endnu. Den slutter først den 26. juni - se her, hvordan du stemmer.
 

Sponsoreret indhold