Nyheder 3. januar 2017

Kirsten Norholt svinede dem til - Nu svarer en af dem igen

Ellen Trane Nørby svarer igen på kritikken fra Kirsten Norholt
Foto: All Over

I søndags var der nytårstaffel hos Dronningen, og mandag kom skuespilleren Kirsten Norholt så med en skarp kritik af gæsterne.

Hun mente nemlig ikke, at gæsterne præsenterede sig selv på bedst mulig måde den traditionsrige nytårskur.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Når man nu betaler 15-20.000,- for en pragtfuld kjole, bør man eddermame osse kunne føre sig i den! Samtlige damer til vor Dronnings aften gik som bovlamme køer, slaskede sig vej fra bil til fin sal, uden antydning af gracie, ynde, erotik eller stamina, skrev Kirsten Norholt i sin Facebook-svada.

Der blev også skudt med skarpt mod de kvindelige ministres underbenklæder, da flere, efter Kirsten Norholts mening, kom til at ligne en rullepølse.

Men nu svarer en af gæsterne igen.

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby kommer nemlig i et Facebook-opslag med sit syn på kritikken.

- Kan forstå, at det er faldet Kirsten Norholt meget for brystet den måde vi kvindelige ministre som 'bovlamme køer' ankom til Nytårskuren hos Majestæten på. Kan forstå, at vore brøde bla. bestod i dårlig holdning, bovlam gang i stilletter, dyre kjoler og at vi ikke kunne finde ud af at trække maven ind samt øvrige superlativer fra Norholts side. Skal da gerne beklage, at min højgravide mave i 34. uge ikke lige sådan var at suge ind, skriver Ellen Trane Nørby i sit opslag.

På kritikken om kjolerne, har ministeren også et forsvar. Den har nemlig slet ikke været så dyr, som Kirsten Norholt går og tror.

- Kan til Norholts betryggelse sige, at kjolen ikke kostede 15-20.000 som Norholt mente, men derimod er selvdesignet (redesign på gammel kjole) og selvsyet, så bekymringerne om pris bør snarre gå på mine manglende evner som syerske, slutter Ellen Trane Nørby.

Du kan se hendes opslag herunder

Du kan se alle billederne fra Nytårstaflet i galleriet herunder

Dronningens nytårstaffel 2017

Sponsoreret indhold