Nyheder 7. september 2017

Kirsten Lehfeldt: Ramt af mormorsyge

– Hun er rørende som mormor. Hun har fået mormorsyge, som jeg tror mange genkender, hvis de har mødre, der bliver mormødre, fortæller Kirsten Lehfeldts datter til SE og HØR.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Moderrollen er helt fantastisk, hvis man spørger 37-årige Mille Lehfeldt.

Men spørger man hendes mor Kirsten Lehfeldt, så er rollen som mormor endnu bedre.

– Jeg er blevet mormor – det er helt fantastisk! brød 64-årige Kirsten ind, da Mille forleden blev spurgt, hvordan det går med hendes 16 måneder gamle søn Ferdinand.

– Det er stort, at der pludselig dumper et menneske ned, der vender op og ned på éns liv, og man pludselig har en kærlighed, som man ikke vidste, man besad, jublede Mille Lehfeldt, da mor og datter nød en aften sammen i det sydfynske under årets Svendpris.

Artiklen fortsætter under billederne

Foto: Kaspar Wenstrup)

Mille og Kirsten Lehfeldt (Foto: Kaspar Wenstrup)

Mor og datter er begge jublende lykkelige for den søn, Mille fødte sidste forår. 

– Det er overvældende på mange måder, smilede 37-årige Mille Lehfeldt, som fulgtes med sin mor – og kollega – Kirsten Lehfeldt på 64 år.

Foto: Kaspar Wenstrup)

Mille og Kirsten Lehfeldt (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Vi skal uddele en pris sammen. Det er prisen til bedste TV-skuespiller, lød det fra mor og datter – Kirsten og Mille fra scenen i det sydfynske.

Langtfra skræmt

Men lykken er altså lige så stor for mormor som for Mille.  

– Hun er rørende som mormor. Hun har fået mormorsyge, som jeg tror mange genkender, hvis de har mødre, der bliver mormødre. Det er meget yndigt og lidt sjovt, smilede unge Lehfeldt.

Skuespillerinden afviser da heller ikke, at Ferdinand på et tidspunkt skal være storebror. 

– Nu skal man aldrig sige aldrig, men jeg er i hvert fald ikke skræmt fra vid og sans. Men man ved det jo ikke, lød det fra milde Mille.

Sponsoreret indhold