Nyheder29. november 2017

Kira Skov efter mandens pludselige død: - Jeg kan også være glad midt i min sorg

Sangerinden Kira Skov forsøger stadig at acceptere og forstå, at hendes mand er død. Der er lyse dage midt i sorgen, men også mange mørke dage. - Jeg kan også være glad midt i min sorg, fortæller Kira Skov
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/58000.jpg
 (Foto: All Over Press)

Sangerinden Kira Skovs verden blev med ét revet itu, da hendes elskede mand – og faderen til hendes søn – pludselig døde 20. februar i år.

Nicolai Munch-Hansen døde af en fatal blanding af alkohol og stoffer i en alder af blot 39 år – og tilbage stod Kira Skov og parrets femårige søn Morgan med den ubærlige sorg.

I dag forsøger sangerinden stadig at acceptere og forstå, at hendes mand ikke længere er blandt dem, og så kæmper hun også med dét at føle sig alene med en kæmpe sorg.

Det fortæller hun i et ærligt interview med DR.

- Jeg ved, jeg ikke er alene - men derfor er det stadig ensomt at sørge, siger Kira Skov til DR og tilføjer, at der også er gode dag midt i mørket:

- Jeg kan også være glad midt i min sorg. Der er rigeligt med mørke dage, så på den måde tager jeg imod alle de lyse dage med kyshånd, siger Kira Skov til DR.

Hun forsøger nu at være den bedste forælder og mor for sin femårige søn Morgan, men det er svært.

- Jeg synes, det er svært at være aleneforælder. Jeg tror, det bliver en lang proces. Det er stadig så nyt for mig. Jeg står stadig midt i ilden. Der er ikke gået et år, siden Nicolai døde. Der er en masse, jeg skal finde ud af, hvordan jeg gør. Jeg har det stadig, som om at jeg skal lære det hele forfra hver dag, siger Kira Skov i interviewet med DR.

Blot tre måneder efter sin alt for tidlige død kunne Nicolai Munch-Hansen, der var en anerkendt bassist og komponist, være fyldt 40 år. I den forbindelse delte Kira Skov et rørende og personligt brev til sin mand på Facebook:

- Jeg savner dig hvert eneste minut, hver eneste time, i hver eneste dag. Jeg vil gerne fortælle noget om dig, nu du ville være fyldt 40 år idag. Jeg tænker på, hvor smuk og levende du var. Elegant og stærk, vild og stædig, sanselig og følsom.

- Tillykke med fødselsdagen min søde smukke skat. Jeg elsker dig uendeligt og lever videre her med håbet om, at vi skal være sammen igen i en anden form, udenfor tid og rum og krop og død. Forbundet af vores kærlighed. Jeg håber, du har det godt nu. Hvor du end er. Din for altid Kira, skrev hun til sidst i det følsomme brev.

Familie og venner tog afsked med Nicolai Munch-Hansen i KoncertKirken på Blågårds Plads i København i begyndelsen af marts. Nicolai Munch-Hansen, der var en anerkendt jazzbassist, har tidligere spillet med navne som C.V. Jørgensen, Steffen Brandt, Tim Christensen, Caroline Henderson og mange andre.

Han efterlod sig ud over hustruen Kira og parrets fælles søn Morgan, også datteren Nora fra et tidligere forhold.

Nicolai Munchs begravelse med Kira Skov

Sponsoreret indhold