Nyheder7. marts 2017

Kira Skovs mand begravet: Sorgen er ubærlig

Musikbranchen var samlet i KoncertKirken for at tage en tårevædet afsked med den anerkendte bassist og komponist.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/58000.jpg
 (Foto: All Over Press)

Der var ingen tvivl om, at Nicolai Munch-Hansen var elsket og respekteret, da hans hustru Kira Skov samt familie og venner forleden tog afsked med ham i KoncertKirken på Blågårds Plads i København.

Den overfyldte kirke vidnede om, at jazzmusikeren havde sat sit præg på branchen gennem sit kun 39 år lange liv. De senest ankomne måtte stå op ad den store dør i våbenhuset, hvorfra det på grund af de mange mennesker var umuligt at se, hvad der foregik.

Nicolai blev på tragisk vis revet væk fra sin familie mandag den 20. februar. Dødsårsagen er endnu ikke fastlagt, men er formentlig en utilsigtet fatal kombination af euforiserende stoffer og alkohol.

Han var ikke kendt af den brede offentlighed, men var et berømt navn i jazzmiljøet. Derudover var han gift med sangerinden Kira Skov, med hvem han også havde en søn.

– Jeg elskede Nicolai af hele mit hjerte, og sorgen er ubærlig. Leder efter styrke til at overkomme dette tragiske tab. Jeg er omringet af venner og familie, som hjælper mig med at komme gennem det her. Jeg takker jer alle for jeres kærlighed og støtte, skrev Kira Skov efterfølgende i et Facebook-opslag.

Efter begravelsesceremonien i KoncertKirken kørte rustvognen de få hundrede meter til Assistens Kirkegård, hvor Nicolai blev begravet. Nogle af jazzmusikerens venner og kollegaer spillede saxofon gennem de københavnske gader, mens alle de fremmødte – med Kira Skov og sønnen Morgan forrest – gik bag bilen hele vejen.

Nicolai, der var en anerkendt jazzbassist, har tidligere spillet med navne som C.V. Jørgensen, Steffen Brandt, Tim Christensen, Caroline Henderson og mange andre. Han efterlader sig ud over hustruen Kira og parrets fælles søn Morgan, fire, også sin 14-årige datter Nora fra et tidligere forhold.

Kira Skov skulle have haft premiere med sit nye projekt ”In the Beginning” den 3. marts, men koncerterne er foreløbig udskudtpå ubestemt tid.

Se billederne af de danske kendisser, der dukkede op til Nicolai Munch-Hansens begravelse i galleriet herunder:

Nicolai Munchs begravelse med Kira Skov

Sponsoreret indhold