Nyheder28. januar 2018

Kim Larsens søn taler ud om sin fars sygdom

Sylvester Larsen er optimistisk, når det kommer til hans fars kræftsygdom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-340413.jpg
 Foto: Peter Grosen

Tidligere har Kim Larsens søn Hjalmer udtalt sig om sin fars sygdom, og nu kommer en af hans andre sønner på banen og fortæller om faderens tilstand.

I et stort interview i dagens BT fortæller Sylvester Larsen, der også er musiker, om, hvordan hans far har det.

- Jeg har på fornemmelsen, at prognoserne for den gamle er gode. Det glæder jeg mig selvfølgelig over. Man siger jo, at det er en sygdom, man kan gå med i mange år. Det er også, hvad jeg fornemmer, min far har fået at vide. Man dør med den, ikke af den, det synes jeg er en trøst, fortæller Sylvester Larsen i dagens udgave af BT.

Sylvester Larsen fortæller yderligere, at han endnu ikke har besøgt sin far i Odense, efter han fik diagnosticeret kræft, for "den gamle skal være klar".

Den 72-årige sanger blev i december diagnosticeret med prostatakræft, og han er nu igang med at blive behandlet for sygdommen.

- Han er allerede i behandlinger og har derfor ikke kræfter til vinterkoncerterne, skriver Kim Larsen & Kjukken på Facebook.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget.

Derfor er koncerterne med den populære nationaldksjald fra Odense aflyst både i januar, februar og marts. Alle de koncerter - 24 i alt - var udsolgt. Den første skulle have fundet sted 11. januar i Amager Bio i København. Den sidste skulles afholdes i Greve 3. marts. Kim Larsen undskylder på Facebook over for sine mange fans, der nu må undvære en koncert med den populære "Jutlandia"-sanger. - Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen, udtaler Kim Larsen på Facebook. - Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer, tilføjer den 72-årige musiker. Sommerkoncerterne, som Kim Larsen altså regner med at være klar til, begynder i juni og er endnu ikke udsolgt. Kim Larsen blev tilbage i december indlagt på hospitalet i Odense. Dengang udtalte Kim Larsen & Kjukken, at der var tale om problemer med en ny type medicin. Nu er det dog kommet frem, at "Kvinde min"-sangeren er ramt af en alvorlig sygdom. Hvert år bliver over 4.000 danskere ramt af prostatakræft. Sygdommen kan ifølge Kræftens Bekæmpelse behandles både med operation, strålebehandling, hormonbehandling og kemoterapi. Hvilken form for behandling, som Kim Larsen nu modtager, har Kim Larsen & Kjukken ikke valgt at oplyse.

Sponsoreret indhold