Kim Larsen takker nej til vildt speakerjob

<p><span style=\Før Kim Larsen levede af at synge, brugte han sit store gab til at undervise elever på en folkeskole i Korsør og efterfølgende på en skole for udviklingshæmmede i Midtjylland. Selv om den evigt rebelske Larsen syntes, at tiden på Frederiksberg Lærerseminarium var spild af tid, afsluttede han alligevel sin uddannelse som folkeskolelærer i slutningen af de glade 60’ere. Men kort efter byttede han pegepinden og skolekridtet ud med titlen som en af Danmarks mest populære sangere.

" >

Før Kim Larsen levede af at synge, brugte han sit store gab til at undervise elever på en folkeskole i Korsør og efterfølgende på en skole for udviklingshæmmede i Midtjylland. Selv om den evigt rebelske Larsen syntes, at tiden på Frederiksberg Lærerseminarium var spild af tid, afsluttede han alligevel sin uddannelse som folkeskolelærer i slutningen af de glade 60’ere. Men kort efter byttede han pegepinden og skolekridtet ud med titlen som en af Danmarks mest populære sangere.

(Foto. Claus Poulsen)

I slutningen af 2017 får de aarhusianske passagerer mulighed for at høre en sprød stemme, der lyder som at sætte tænderne i en kølig Magnum.

De nye letbane-passagerer får således fornøjelsen at høre cykelkommentatoren, digter og forfatter Jørgen Leths stemme, når de skal stå af ved de nye stoppesteder i Aarhus. 

Og i Odense vil man gerne gøre kunsten efter til byens nye letbane i 2020.

Derfor havde tv2fyn.dk kreeret en afstemning, hvor fynboerne kunne vælge deres favoritstemme til højtlæsning af byens nye stationsnavne. 

Her vandt den folkekære sanger Kim Larsen med en overbevisende sejr med en tredjedel af stemmerne. 

Men rocksangeren er desværre ikke interesseret i jobbet som letbane-speaker i den odenseanske hovedstad. 

- Kim Larsen siger pænt nej tak. Og han foreslår samtidig, at I tilbyder jobbet til Jørn Mader, lyder det fra Kim Larsens manager, Jørn Jeppesen, til TV 2/FYN. 

Jørn Mader er Jørgen Leths tidligere cykelkommentator-kollega, der er født i Svendborg. 

Men Jørn Mader, der er Jørgen Leths tidligligere cykelkommentaterkollega, der er født i Svenborg, trak altså ikke opmærksomheden hos fynboerne.

De vil hellere have kandidater som radiovært Dennis Ravn, tidligere OB-målmand Lars Høgh, samt skuespillerne Morten Grunwald og Trine Dyrholm til at speake navnene til de nye letbane-stoppesteder.   

Du kan se billeder af Kim Larsen i galleriet neden for:

Kim Larsen passer på klejnerne

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close