Nyheder 26. september 2011

Kim Larsen er ubehagelig

Ny bog fortæller den rigtige historie om den danske nationalskjald, der betegnes som en hård mand uden medfølelse
Det er bestemt ikke pæne ting, der bliver skrevet og sagt om Kim Larsen i ny bog Foto: All Over)
Det er bestemt ikke pæne ting, der bliver skrevet og sagt om Kim Larsen i ny bog Foto: All Over)

En mand, der suger alt ud af de mennesker, han kommer i kontakt med. Sådan lyder beskrivelsen af Kim Larsen i ny bog om den populære sangsmed.

Ordene kommer fra tidligere pladeproducer Kim Hyttel, der arbejdede sammen med Kim Larsen på albummet Wisdom is Sexy fra 1992. I bogen Erindringer om Larsen og Clausen - og andre ronkedorer i rockland, fortæller Hyttel en knap så kendt og smigrende historie om nationalskjalden.

Læs også: Han tjener kassen. Se her, hvor meget

Blandt andet beskriver Kim Hyttel sit samarbejde med Kim Larsen som en "masochistisk bondage session", og fremstiller ham samtidig, som et menneske uden nogen form for empati.

Det kom ifølge Kim Hyttel klart til udtryk, da Kim Larsens fik at vide, at hans far var blevet fundet død efter at have ligget uopdaget i dagevis.

- Ville der omsider, efter alle disse år, komme en sprække i forseglingen? En sprække, der ville afsløre lidt af, hvad der foregik derinde bag ved. Men der kom intet. Ikke en grimasse, ikke en hentydning eller en antydning. Der var lukket ned. Helt ned, skriver Kim Hyttel i sin bog.

Her kan man også læse, at Kim Larsen er ensom og konstant ramt af depressioner.

Sponsoreret indhold