Nyheder30. oktober 2016

Kim Kardashian sendte hilsen til danske kræftsyge Christina

17-årig pige i glædestårer efter overraskende hilsen fra superstjernen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/30.3418569.jpg
 Foto: All Over
17-årige danske Christina lider af uhelbredelig knoglekræft. Hun var en af mange gæster i store indsamlingsshow på TV2, 'Knæk Cancer Live', i aftes.
Her fortalte hun om sit sygdomsforløb og dagligdagen som kræftpatient. Christina er meget aktiv på sportsfronten og har det sorte bælte i taekwondo.
Hendes helt store håb er at komme til de Paralympiske Lege i 2020. Og så er hun fan af realitystjernen, Kim Kardashian. Og i dagens anledning havde TV 2 sørget for en helt særlig og personlig hilsen til Christina. Pludselig, mens Christina sad og beskrev, hvad hun godt kan li' ved Kim Kardashian, tonede superstjernen frem på skærmen. - Hej Christina. Det er Kim Kardashian West. Jeg ønsker dig alt det bedste, jeg hepper sådan på, at du kommer til Para-ol. Jeg ville ønske, jeg kunne være der og møde dig personligt. Jeg håber det sker meget snart . Held og lykke med alt. Jeg beder for dig, hepper på dig og håber jeg snart møder dig, sagde Kim Kardashian til en meget rørt Christina. - Det havde jeg drømt om, sagde Christina med tårer i øjnene til TV 2, da Kim Kardashian fadede ud, og efterfølgende beskrev Christina oplevelsen som meget overvældende og overraskende.
Kim Kardashians hilsen var optaget inden røveriet mod superstjernen i Paris. Hun har ikke optrådt offentligt siden røveriet og har holdt en pause fra de sociale medier, hvor hun ellers dagligt opdaterede sine mange millioner fans om sine gøremål. Du kan se Christina blive overrasket af Kim Kardashian her. Se stort galleri med Kim Kardashian herunder:

Kim Kardashian 15092016

Sponsoreret indhold