Nyheder 23. maj 2010

Hans Pilgaard: Voldsom kritik mod kolleger

”Millionær”-værten langer i den grad ud efter både Casper Christensen og Cecilie Frøkjær
Hans Pilgaard kritiserer valget af gæster i ”Aloha!” og ”Den nøgne sandhed”
Hans Pilgaard kritiserer valget af gæster i ”Aloha!” og ”Den nøgne sandhed”
Foto: All Over

- Det ryster mig, når Cecilie Frøkjær inviterer Susan K i studiet til premieren på "Den nøgne sandhed". Kvindens eneste kvalifikation er, at hun har kastet et glas i hovedet på et andet menneske.

Hans Pilgaard er yderst bramfri i sin kritik af TV2-kollegerne Cecilie Frøkjær og Casper Christensens gæstevalg i deres respektive talk shows.

- Jeg synes, det er trist, at vi lever i en tid, hvor det, at man er kriminel, banker sin kone eller hader homoseksuelle, i sig er kvalificerende til at blive klappet ind i et talkshow, der ses af hele familien Danmark, siger "Hvem vil være millionær?"-værten til Ekstra Bladet.

Særlig Arek Onyszkos optræden i Casper Christensens talk show "Aloha!" falder Pilgaard for brystet.

Læs også: Hans Pilgaard: Kæmpe brandert

- Casper får besøg af den tidligere superliga-målmand Arek Onyszko og instruerer endda sit publikum i, at de ikke må buhe ad ham. Come on? Arek har tævet sin kone og erklæret, at han hader homoer. Må man ikke buhe ad ham? Det kan jeg love dig for, at man må, erklærer Hans Pilgaard.

- Hvorfor skal den mand gøres til underholdning fredag aften? Det forstår jeg ikke en skid af, konstaterer den populære vært, der i øjeblikket er bosiddende i London.

Casper Christensen er dog ikke overraskende ikke enig i den voldsomme kritik.

- Hans Pilgaard ved, at når man skal have en gæst til at fungere, er det vigtigt at komme godt fra start. Jeg kan ikke interviewe en person, som publikum samtidig buher ad, skriver Christensen i en mail til Ekstra Bladet.

Læs også: Arek Onyszko: Har mødt en flink bøsse

Gitte Madsen, der er underholdningsredaktør på TV2, er heller ikke enig i Pilgaards kritik.

- Hans har ret til at have sin holdning ligesom alle andre mennesker. Men jeg deler ikke hans synspunkter. Jeg kan kun udtale mig om "Aloha!", som jeg er ansvarlig for, og Arek Onyszko havde udstået sin dom, da han var gæst, forklarer Gitte Madsen.

Selv om TV2's underholdningsredaktør altså ikke er enig med Hans Pilgaard, frygter han ikke, at hans bastante udmeldinger bringer hans eget job på TV-stationen i fare.

- Jeg tror godt, at ledelsen på TV2 ved, hvad jeg mener, og hvad jeg står for, slutter Hans Pilgaard.

Sponsoreret indhold