Nyheder5. marts 2012

Kim Bodnia: Til grin under prisuddeling

Læs her, hvad der fik skuespilleren til at ønske, han ikke havde drukket
Skuespiller Kim Bodnia glemmer aldrig dengang, han dummede sig på scenen
Skuespiller Kim Bodnia glemmer aldrig dengang, han dummede sig på scenen
 Foto: All Over

Skuespilleren Kim Bodnia, som i lørdags fungerede som prisoverrækker ved Bodil-prisuddelingen, kender alt for godt til det med at give tåkrummende takketaler.

Den 46-årige skuespiller indrømmer, at alkohol har været en væsentlig faktor, og at én pinlig episode skiller sig ekstra meget ud.

- Jeg stod engang på scenen i Frankrig, og havde drukket noget inden, jeg gik på. Jeg vidste ikke, jeg skulle modtage en pris, så jeg havde overhovedet ikke forberedt mig på, hvad jeg skulle sige, indrømmede skuespillerbrødet over for seoghør.dk ved Bodil-festen.

- Og så pludselig stod jeg der foran 2000 mennesker, og havde alkohol i blodet, og var godt nok overrasket samtidig, fortæller Kim Bodnia.

Læs også: Er broen et plagiat?

- Så i stedet for bare at stå og sige tak, så ville jeg sige et eller andet sjovt. Så jeg kom til at sige: 'Tak for denne her pris. Det fede ved at være filmskuespiller er, at man kan ligge på sit hotelværelse og drikke, mens man arbejder ude i alle byens biografer.'

- Det var så pinligt, grinede Kim, der dengang skulle modtage en pris for filmen 'Nattevagten' fra 1994.

Talen var så pinagtig, at selveste Hollywood Report spærrede øjnene op, og skrev: 'Det er typisk skuespillere. De kan ikke sige noget uden et manuskript'.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/193404cc8e434c6a85f88258d7f9b914.jpg


Kim Bodnia på den røde løber ved Bodil pris-showet i lørdags (Foto: Thomas Laursen)


Sponsoreret indhold