Nyheder29. januar 2019

Nye detaljer: Kidnapper holdt julefrokost, mens Jayme lå gemt under sengen

Amerikanske Jayme Closs nåede at være fanget i Jake Pattersons hus i 88 dage, før den 13-årige pige slap fri og blev fundet i live
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jayme_closs.jpg
 (Foto: Privat)

I næsten tre måneder blev Jayme Closs holdt fanget. Kort efter det lykkedes hende at slippe fri blev hendes kidnapper anholdt. Siden er frygtelige detaljer, om hvilke omstændigheder den 13-årig pige blev holdt fanget under kommet frem i medierne.

Af alle de løgne og dækhistorier som Jake Patterson har fortalte sin omgangskreds de seneste måneder, står en af dem alligevel ud som ganske forfærdelig.

Mens 14-årige Jayme lå fanget og gemt under Jakes seng holdt han en julefrokost for hele Patterson-familien i huset, som han havde gjorde til Jaymes fængsel gennem 88 dage.

Det skriver USA Today og Milwaukee Journal Sentinel.

- Familien var der, har en kilde sagt til avisen.

- Patterson sagde til Jayme, at hvis hun larmede eller prøvede at flygte, så ville han slå hende ihjel.

Og det var hele familien, der var inviteret til den årlige julefrokost, trods 13-årige Jayme befandt sig som gidset i huset.

- Gem dig under sengen, beordrede han hende angiveligt

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega336926_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Sådan skete det altså, at Jake Patterson og hele familien sad og mæskede sig i julemad, men den 13-årige pige lå under sengen i et andet rum.

Familien var uvidende, om at Jayme Closs befandt sig i huset, men kidnapperen Jake Patterson havde i den grad også gjort sit, for at skjule sporene efter den unge pige.

Rundt om dobbeltsengen lagde han tunge kasser, så hun ikke kunne se og ikke kunne komme ud. Han spillede desuden også musik foran gæsterne, så Jaymes eventuelle råb ville bliver overdøvet.

Den nøje planlagte og kalkulerede kidnapning fandt sted i oktober sidste år. Jayme Closs forsvandt fra sit hjem natten til den 15. oktober, og hendes forældre blev fundet døde i huset.

På bestialsk vis var de to blevet skudt, før kidnapperen havde snuppet Jayme.

Sponsoreret indhold