Nyheder 11. februar 2014

Kevin Magnussen: Kæmpe favorit hos bettingfirma

Bettingfirmaet Ladbrokes har modtaget så mange spil på Kevin Magnussen som Formel 1-verdensmester, at alle nye væddemål på ham er suspenderet
Af af
Kevin Magnussen har lagt Ladbrokes ned - bettingfirmaet tør ikke længere indgå væddemål om, hvorvidt det 21-årige racertalent bliver verdensmester i år
Kevin Magnussen har lagt Ladbrokes ned - bettingfirmaet tør ikke længere indgå væddemål om, hvorvidt det 21-årige racertalent bliver verdensmester i år
Foto: ALL OVER
Formel 1-sportens nye vidunderbarn Kevin Magnussen er så stor favorit i racersportens fornemmeste klasse, at bettingfirmaet Ladbrokes har suspenderet alle spil på, at den 21-årige roskildenser ender som verdensmester i 2014.

For få uger siden stod man til at få sin indsats over 30 gange tilbage, hvis Kevin Magnussen ender som Formel 1's verdensmester i år.

Siden faldt odd'sene til 15 - og de seneste dage har det slet ikke været muligt at spille på Danmarks - ja, måske verdens - hurtigste bilist.

Kevin Magnussen: Kørte galt med 250 km/tSådan ser oddsene i skrivende stund ud på Ladbrokes hjemmeside.Logger man ind på Ladbrokes' hjemmeside, står der bare et "S" ud for Kevin Magnussen:

- "S" står for "suspenderet". Der kan være forskellige årsager til, at det er suspenderet. I prematch begivenheder er det typisk, hvis der har været
mange bets på det samme udfald, lyder forklaringen fra Ladbrokes kundeservice.

Jason Watt: Jan er helt knust

Kevin Magnussen imponerede alle, der han forleden under testkørsler i spanske Jerez kørte fra sine langt mere rutinerede konkurrenter i Formel 1.

Efter testkørslerne, hvor han totalt moste de andre kørere, udtalte Kevin Magnussen, at han mente, at der fortsat var plads til at forbedre tiderne.

Kevin Magnussen kører for McLaren-teamet, som hans far Jan Magnussen også har kørt et enkelt løb for.

McLaren er det mest vindende team nogensinde. Holdet har 670 medarbejdere ansat, og 250 af dem er udelukkende beskæftiget med at tage sig af Kevin Magnussen og hans racerbil.

Jan Magnussen: Farvel, Claus

Sponsoreret indhold