Nyheder 28. juni 2011

Kesslers babe flytter ikke ind

Boksestjernen har byttet Monaco ud med Amager, men kæresten har ikke fået adresse i den nye luksuslejlighed
Af af
Lea Hvidt flytter ikke ind til kæresten Mikkel Kessler endnu
Lea Hvidt flytter ikke ind til kæresten Mikkel Kessler endnu
Foto: All Over

Mikkel Kessler proklamerede forleden, at han og modellen Lea Hvidt er kærester. Men hendes officielle status som partner til den populære bokser betyder ikke, at hun har fået lov til at flytte ind i Mikkels lækre lejlighed i Ørestaden på Amager.

Læs også: Mikkel rasende på sin mor

I hvert fald er hun ifølge folkeregisteret ikke tilmeldt på adressen, selv om der ellers er plads nok. Lejligheden er ifølge BBR-registeret på hele 111 kvadratmeter og indeholder 3 værelser.

Flot udsigt

Fra den sydvendte altan er der en vidunderlig udsigt over Ørestaden og Amager Fælled. Der er også masser af muligheder for rekreative udfoldelser i området som f.eks. golfspil og løb.

15.000 kroner om måneden

Den nuværende ejer har lejet lejligheden ud i 3 år, og den månedlige husleje ligger i omegnen af 15.000 kr., hvilket dog ikke burde være et problem for millionærbokseren.

Da Mikkel Kesslers hjem ligger få skridt fra Metroen, kan han på få minutter nå butikker og cafeer uden at starte sin Audi.
Kessler har tidligere boet i Monaco, i et industrikvarter i Dragør og i Gemini-bygningen på Islands Brygge.Sponsoreret indhold