Nyheder31. december 2013

Kendt krimiforfatter: Dropper nytår

Se hvorfor Julie Hastrup springer festen over i år
Af af
Krimiforfatteren Julie Hastrup vil gerne slippe for folk, der går amok med krudtet nytårsaften
Krimiforfatteren Julie Hastrup vil gerne slippe for folk, der går amok med krudtet nytårsaften
 Foto: All OverVi er mange, der har høje forventninger til årets sidste fest. Nytårsaften skal være årets fest - maden skal være helt særlig, selskabet det helt rigtige, og i det hele taget skal festen være den ultimative, ligesom fyrværkeriet skal være endnu mere farverigt og endnu større end sidste år.

Men for mange af os ender aftenen med, at alle de fantastiske ting, der skulle ske, udebliver i samme takt med at boblerne går af champagnen. Og det har krimiforfatter Julie Hastrup planer om at tage konsekvensen af, fortæller hun til søndag.dk.

- Jeg er faktisk ret ambivalent, når det gælder nytårsaften. I udgangspunktet kan jeg godt lide, at man tager afsked med et brugt år, og byder et nyt år velkommen. Men nytårsaften kan nogle gange blive for opkørt - og så er der er alt for mange, der går amok med krudtet, både før og efter.

Line Baun Danielsen: Jeg gider ikke feste igennem nytårsaften

Derfor regner Julie Haastrup med helt at droppe nytårsfesten i år og i stedet hygge med sin mand og børn, selvom det bliver helt nyt for den populære krimiskriver.

- Jeg tænker først og fremmest ro, hyggeligt hotel med lækker mad, wellness og lange gåture langs kysten med mand og børn. Vi er på venteliste til at fejre nytår på Ystad Saltsjöbad, som burde kunne indfri mine ønsker, siger "Rebekka Holm"-forfatteren til ugebladet.

Se hvilken sangerinde, der bruger sin nytårsaften på at køre fulde unge hjem fra byen

Men selvom fred og ro øjensynligt står højt på Julie Hastrups nytårsønskeliste, har hun alligevel en backupplan på bedding, hvis det populære svenske kursted ikke får plads.

- Flere gode venner har heldigvis inviteret os til nytårsaften hos dem, hvis turen til Sverige skulle glippe.

Så måske ender forfatteren alligevel med at hoppe ind i nytåret med bobler i glassene til et brag af en fest. Hoppe skal hun i hvert fald uanset hvor i verden, hun ender med at fejre det nye år.

- Man skal altså springe ind i det nye år - helst fra noget højt - når Rådhusuret slår sit første slag med skvulpende champagne og masser af kransekage, fortæller hun til søndag.dk.

Læs hele interviewet med Julie Hastrup på søndag.dk her

Sponsoreret indhold