Nyheder22. juni 2014

Kendt komiker: Hans Pilgaard er Batman!

Det er ikke kun de sociale medier der, hylder tv-værten efter forsvaret af en hjemløs. Nu kommer støtten også fra comedy-verdenen.
Komikeren Michael Schøt mener, at Hans Pilgaard sagde fra på hele Danmarks vegne.
Komikeren Michael Schøt mener, at Hans Pilgaard sagde fra på hele Danmarks vegne.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Det var ikke bare Hans Pilgaard, der forsvarede en hjemløs, da han i ugen blev et gigantisk hit på de sociale medier - det var meget mere end 'bare' det.

LÆS OGSÅ: Piger hånede hjemløs, og så gik tv-vært amok

Det mener i hvert fald komikeren Michael Schøt i en video på Youtube, hvor han sammenligner Pilgaard med Batman, og konkluderer at i sit forsvar af den hjemløse, at han talte på hele landet vegne:

- Lige dér var Hans Pilgaard jo ikke bare ham selv, der forsvarede en hjemløs. Han var os alle sammen, siger han.

LÆS OGSÅ: Hans Pilgaard viser endelig kæresten frem

- Han var elektrikeren, der snart ikke havde flere dagpenge tilbage, og lige havde hørt Margrethe Vestager sige 'sådan er det jo bare'. Han var kontanthjælpsmodtageren der lige havde set Dronning Margrethe sidde på sit slot med en krone af guld og sige 'nu er det finanskrise, så nu må vi lige spænde livremmen lidt ind'. Han var den helt almindelige dansker, der lige havde givet EU-skeptikerne det bedste valg nogensinde, for ugen efter at høre Helle Thorning Schmidt sige 'nu skal Danmark længere ind i hjertet af EU'. Hans Pilgaard er os alle sammen, siger han.

LÆS OGSÅ: Hans Pilgaard kvæstet på ski

Schøt fortsætter talen med at fortælle om os danskere, og hvordan vi ikke vil ødelægge den gode stemning, og derfor aldrig siger fra. Dette blev Hans Pilgaard i følge Schøt personificeringen af, da han sagde fra overfor pigerne, der hånede den hjemløse mand i Metroen.

Du kan se hele Michael Schøts tale lige her.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold