Kendisserne klistrede til Will og Kate

Hvem ville ikke også gerne tilbringe en eftermiddag eller en aften i selskab med dette yndige par?

Hvem ville ikke også gerne tilbringe en eftermiddag eller en aften i selskab med dette yndige par?

Prins William og hertuginde Catherine er i øjeblikket i Nordamerika, og lørdag var en dag, der i sandhed stod i Hollywood-kendissernes navn.

Først deltog prinsen i en opvisningspolokamp i Santa Barbara, der blev overværet af blandt andre Orlando Bloom, Molly Sims, Zoe Saldana, Billy Zane, Rosario Dawson, Alex Pettyfer og den nye Transformers-stjerne Rosie Huntington-Whiteley.

Læs også: Slik på William og Kate

Alle kendisserne havde betalt den nette sum af 20.000 kroner pr. næse for at overvære kampen, men så fik de også lov at hilse personligt på Will og Kate, skriver TV 2.

Efterfølgende fløj det royale par 150 kilometer i helikopter for at deltage i en overdådig gallamiddag i Los Angeles, som det britiske filmakademi var vært for.

Læs også: Her er, hvad han sagde til Kate

Her var prinsen og hertuginden så sammen med folk som Tom Hanks, Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Quentin Tarantino og Judd Apatow.

Den nordamerikanske tur slutter søndag, og her får William og Catherine en oplevelse i diametral modsætning til lørdagens luksusoplevelser. De skal nemlig besøge et fattigt kvarter i Los Angeles, inden turen igen går hjem til Storbritannien.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close