Nyheder30. april 2011

William: Her er, hvad han sagde til Kate

De britiske medier har naturligvis fået flere mundaflæsere til at tyde de intime ord
Kate Middleton så strålende ud, og det fik hun også fortalt af sin prins
Kate Middleton så strålende ud, og det fik hun også fortalt af sin prins
 Foto: All Over

Det var et stort øjeblik, da Kate Middleton gik op ad kirkegulvet i Westminster Abbey for at blive hertuginde Catherine.

Hele verden fulgte med, også da prins William første gang så sin yndige brud og hviskede søde ord til hende. Søde ord, som den britiske avis The Telegraph naturligvis har fået flere mundaflæsere til at tyde.

Læs også: Nu er de gift

- Du ser fantastisk ud, skat… Ja, den ser fantastisk ud, den er smuk, var Williams første ord til Kate, da han så hende i brudekjolen, som er designet af Sarah Burton fra det britiske modehus Alexander McQueen.

Der var også tid til jokes fra Williams side, som spøgte med sin svigerfar Michael Francis Middleton inden ceremonien gik i gang.

Læs også: William og Kate i skandalernes skygge

- Det var jo meningen, vi bare skulle have en intim familiefest, lød det humoristisk fra hertugen ifølge Ruth Press og Tina Lannin, som begge har mundaflæst, siden de var børn.

I øjeblikket befinder William og Kate sig på en ukendt destination, hvor de skal nyde weekenden sammen - og måske også pleje tømmermændene efter en gigantisk nattefest, hvor 300 gæster var inviteret til fest og dans på Buckingham Palace.

Sponsoreret indhold