Nyheder1. februar 2018

Kendis-datter får rolle i 'Klovn'

Skuespilleren Lars Ranthes datter, Rigmor, er med i 'Klovn'
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/klovn-lars-ranthe-rigmor-ra.jpg
 Foto: Thomas Laursen
Når TV-serien 'Klovn' senere på året kommer på skærmen, er der masser af nye navne med i 7. sæson. Blandt dem er også et et purungt stjernefrø, der har fået skuespillet ind med modermælken. Det er 14-årige Rigmor Ranthe, der er datter af skuespillerparret Lars Ranthe og Christine Albeck Børge. Hun skal spille Frank og Mias datter, der er vokset op og blevet teenager. Det var hendes far, der en dag sidste år fortalte den skuespil-interesserede datter, at Casper Christensen og Frank Hvam var ved at caste nye medvirkende til 'Klovn'. - Så gik jeg til casting. Det var så sjovt, og så fik jeg rollen. Jeg blev virkelig glad. Jeg filmede tre måneder efter sommerferien. Det har været så sjovt - jeg savner det, sagde Rigmor Ranthe onsdag aften til Ritzau, da hun sammen med sin far ankom på den røde løber til årets Zulu Awards i Royal Arena i København. Den seneste sæson af 'Klovn' blev vist i 2009, og den kommende sæson følger med tiden, så der i historien er gået otte år, siden vi sidst blev lukket ind i Casper Christensens og Frank Hvams univers. Casper Christensen er efter bruddet med Iben Hjejle blevet gift med kendis-konen Lene Nystrøm fra AQUA. Også den tidligere jægersoldat, B. S. Christiansen, skuespiller og instruktør Erik Clausen samt grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen er blandt de medvirkende. Manuskriptet – og handlingen i de forskellige afsnit – er naturligvis stadig en hemmelighed, men tager man et kig på de sociale medier, har skuespillerne i serien løftet lidt af sløret for, hvad vi kan gå og glæde os til. Det lader således til, at vi også skal have et glædeligt gensyn med Revisor-Kurt, der gør sit til at holde styr på komikerduoens økonomi. Vi får også besøg af Bo – der i dag er en blevet en ung mand. Vi mødte sidst Bo i spillefilmen ”Klovn”, hvor han ganske ufrivilligt kom med på Casper og Franks legendariske kanotur ”Tour de Fiss”. Om trioen drager på tur i de nye afsnit, må tiden vise. Selv om sidste afsnit blev sendt i april 2009, skal du ikke frygte, at komikerduoen Casper Christensen og Frank Hvam har lavet om i løjerne. Både de to – og de andre skuespillere i serien - er, som de altid har været.

Med andre ord er Casper Christensen stadig sjofel – og Frank Hvam er stadig en klovn.

Under åbningen af CPH PIX 2017 talte Blockbuster med Casper Christensen om netop den kommende ”Klovn”-sæson. Og her afslørede Casper Christensen, at optagelserne går godt, og at seerne godt kan begynde at glæde sig.

- I skal glæde jer, og det skal I gøre, for vi har fandme også glædet os til at lave den. Og det er i den samme ånd som i gamle dage. Det kommer til at ligne de gamle afsnit, så hvis man kunne lide det, så bliver man glad, siger Casper Christensen til Blockbuster.

Galleri - de sjoveste og mest pinlige 'Klovn'-klip:

Sponsoreret indhold